میوه گلابی میوه ای تابستانی است که با داشتن طعمی شیرین و دلچسب بر روی پیشخوان میوه فروشی ها خودنمایی می کند .این میوه به علت دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی فراوان ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد.در مقاله سلامت وب امروز شما را با خواص گلابی و انواع آن، ارزش غذایی گلابی، هشدارها و موارد مصرف آن آشنا خواهیم نمود. |
میوه گلابی چیست؟
میوه گلابی Pears با نام علمی Pyrus communis L یا امرود یکی از میوه های مفید تابستانی است که دارای ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی است که از این رو استفاده از آن در سلامتی و زیبایی کاربرد فراوانی دارد.
تاریخچه استفاده از میوه گلابی
قدیمی ها، گلابی را میشناختند چنان که ( کانئون لاستین ) که در حدود 200 سال قبل از میلاد مسیح میزیسته در کتاب های خود 6 نوع گلابی را توصیف کرده است .(پلین) گیاه شناس معروف که او هم در یک قرن پیش از میلاد میزیسته در کتاب خود 41 نوع گلابی را تشریح و توصیف کرده است . (جالينوس حکیم )– در مورد گلابی نوشته است که گلابی در عین حال این که در موقع خوردن لذيذ و لذت بخش است عطش و تشنگی را نیز برطرف میکند.(سنت هیلدگردا ) – که در سالهای 1098 تا 1178 میزیسته در کتاب خود در مورد گلابی چنین مینویسد که این میوه که مفیدتر و گران بهاتر از طلا است میگرن را شفا میبخشد و درون انسانها را مثل ظرفی که از مواد زائد و رسوبات پاک شود پاک میکند ، چون در عین خوشمزگی مسهلی بسیار مفید و قویست. پزشکان مکتب معروف ( شالرن ) تجویز میکردند که گلابی را در شراب بریزید و بخورید تا سوءهاضمه شما درمان شود.
لینک منبع برای ادامه مطالعه مقاله و اطلاع از خواص ارزشمند این میوه:https://salamatweb.ir/pear-fruit-sparkling-healthy/