بامیه:۵۰۰ گرم
سرکه و آب: از هر کدام دو پیمانه (۵۰۰ میلیلیتر)
نمک: نصف قاشق مرباخوری
سیر: سه حبه
فلفل تند: دو عدد
برگ گلپر: چهار عدد
نمک: یکونیم قاشق سوپخوری
چطور بپزم؟
1. ابتدا بامیهها را شسته و با قیچی انتهایشان را جدا میکنیم، سپس آنها را در قابلمه ریخته با ۲۵۰ میلیلیتر سرکه،
2. ۲۵۰ میلیلیتر آب و نصف قاشق مرباخوری نمک روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد. بامیه، فلفل تند، سیر و برگ گلپر را با هم مخلوط کرده و در شیشه میریزیم.
3. یک پیمانه سرکه، یک پیمانه آب و یک و نیم قاشق سوپخوری نمک را مخلوط کرده و محلول را روی بامیهها ریخته، در شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری میکنیم. باید کمی منتظر بمانید، بعد از دو هفته ترشی خوشمزه بامیه آماده است.
فوت کوزهگری
سرکه خالص و مرغوب نیز در کیفیت و مزه ترشی بامیه موثر است پس بهتر است از سرکه خالص انگور استفاده کنید. همچنین باقیمانده ترشی مورد استفاده را مجددا داخل ظرف اصلی نریزید بلکه آن را در ظرف کوچکتری نگهداری کنید.