خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    روش تهیه ترشی خوشمزه با به

    این ترشی خيلى ترشى خوشمزه و لذیذی ست و بسیار راحت و آسان تهیه می شود با ما همراه باشید.

    ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.



    مناسب فصل: همه فصول

    مواد لازم:

    به: يك کیلو‌گرم

    سرکه ترجیحا سرکه سیب: يك لیتر

    نمک: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    به‌ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آوريد.

    روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است.

    سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به‌ها بريزيد.

    درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.

    بعد كنار غذا و ترشى‌هاى ديگه نوش جان كنيد.

    نکته تهیه ترشی به:

    اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسيار خوش طعم است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان