غوره 500گرم
سركه 500گرم
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:
یهوقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با بسیاری از خوراکها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد امتحان کردن آن که ضرری نداره!
ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب میشوییم. سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد میکنیم. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشهای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد. غورهها را داخل ظرف میریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم، پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.