ترشی بادمجان کبابی
مواد لازم
• یک کیلوگرم بادمجان
• 300 گرم سبزی ترشی خرد شده
• 200 گرم هویج
• یک لیتر سرکه
• یک قاشق مرباخوری زردچوبه
• یک قاشق مرباخوری ادویه ترشی
• پنج عدد فلفل سبز تند
• نصف پیمانه گردو ریز خرد شده
• نمک
طرز تهیه
1. بادمجانها را بشویید و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
2. هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
3. فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.