طرز تهیه ترشی آجیلی
طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
مواد لازم :
بادام هندی |
200 گرم |
بادام |
200 گرم |
گردو |
200 گرم |
پسته |
200 گرم |
برگه زردآلو |
250 گرم |
آب جوش |
سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر) |
سركه سفيد |
سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر) |
چوب دارچين |
چند تكه كوچك |
هل |
يك و نيم قاشق چايخوری |
طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آنها را جدا كنيد.
آنها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگهها را 1 شب با آبجوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس آنها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويهها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.
نكته :
1 -تمام آجيلها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 -طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد