خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه ترشی آجیلی

     

    طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

    مواد لازم :

     

    بادام هندی 200 گرم
    بادام 200 گرم
    گردو 200 گرم
    پسته 200 گرم
    برگه زردآلو 250 گرم
    آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
    سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
    چوب دارچين چند تكه كوچك
    هل يك و نيم قاشق چايخوری

     


    طرز تهيه :


    تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن‌ها را جدا كنيد.
    آن‌ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
    برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.


    سپس آن‌ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه‌ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.



    نكته :


    1 -تمام آجيل‌ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
    2 -طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان