پودر سیر 1قاشق مرباخوری |
ادویه ترشی 2قاشق مرباخوری |
سركه به میزان لازم |
نعنا خشك به میزان لازم |
سیر 1بوته |
فلفل قرمز به میزان لازم |
پیاز نیم كیلو (ریز و مخصوص ترشی) |
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید و داخل آبكش قرار دهید تا به طور كامل آبش رفته و خشك شود.
شیشه ای را مناسب قرار گیری ترشی انتخاب كرده و آن را خوب بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید و داخل آن مقداری فلفل قرمز،سیرپوست كنده و خشك شده و ادویه بریزید و روی آن مقداری پیاز بریزید و بعد دوباره رویش ادویه و پودر سیر و موسیر اضافه كنید و تا انتها این كار را تكرار كنید .
مقداری نمك را با سركه مخلوط كنید و روی ترشی بریزید تا كاملا ظرف سر پر شود و بعد روی آن یك عدد نایلون قرار داده و بعد درب ظرف را خوب چفت كنید و 20تا30روز در جای تاریك و خشك قرار دهید.
نكات:
1)برای تهیه این ترشی میتوانید از پیاز قرمز،سفید و یا مخلوط هر دو استفاده كنید.
2)دقت كنید اگر پیاز،سیر یا ظرف ترشی كمی مرطوب باشند ترشی شما كپك میزند.
3)بهتر است پس از گذشت 10روز ترشی را به یخچال منتقل كنید.