خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه ترشی پیاز

    طرز تهیه ترشی پیاز

    مواد اولیه :

    پودر سیر                           1قاشق مرباخوری
    ادویه ترشی                       2قاشق مرباخوری
    سركه                                     به میزان لازم
    نعنا خشك                                به میزان لازم
    سیر                                                  1بوته
    فلفل قرمز                                 به میزان لازم
    پیاز                نیم كیلو (ریز و مخصوص ترشی)
    پودر موسیر                         1قاشق مرباخوری

    طرز تهیه : 

    ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید و داخل آبكش قرار دهید تا به طور كامل آبش رفته و خشك شود. 

    شیشه ای را مناسب قرار گیری ترشی انتخاب كرده و آن را خوب بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید و داخل آن مقداری فلفل قرمز،سیرپوست كنده و خشك شده و ادویه بریزید و روی آن مقداری پیاز بریزید و بعد دوباره رویش ادویه و پودر سیر و موسیر اضافه كنید و تا انتها این كار را تكرار كنید . 

    مقداری نمك را با سركه مخلوط كنید و روی ترشی بریزید تا كاملا ظرف سر پر شود و بعد روی آن یك عدد نایلون قرار داده و بعد درب ظرف را خوب چفت كنید و 20تا30روز در جای تاریك و خشك قرار دهید. 

    نكات:

    1)برای تهیه این ترشی میتوانید از پیاز قرمز،سفید و یا مخلوط هر دو استفاده كنید. 

    2)دقت كنید اگر پیاز،سیر یا ظرف ترشی كمی مرطوب باشند ترشی شما كپك میزند. 

    3)بهتر است پس از گذشت 10روز ترشی را به یخچال منتقل كنید. 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان