ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک
مواد لازم:
- یک پیمانه سرکه بالزامیک سفید
- نصف پیمانه عسل
- نصف پیمانه آب
- چوب دارچین 5 تا 7 سانتی متری
- 6 عدد میخک کامل
- 900 گرم زردآلوی رسیده
طرز تهیه:
1. برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت 5 دهید بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.
2. یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را 30 تا 60 ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند.
3. این کار را با همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهارقاچ کنید. سپس آنها را داخل شیشه شسته و استرلیزه شده بریزید.
4. شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.
5. شیشه را 10 دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.