ترشی کدو سبز
مواد لازم:
- یک کیلو و 600 گرم کدوسبز
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی
- تکه های یخ
- دو پیمانه سرکه سیب
- 1.5 پیمانه شکر
- یک قاشق غذاخوری تخم خردل
- نصف قاشق چایخوری تخم کرفس
- یک قاشق چایخوری دانه فلفل
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
طرز تهیه:
1. کدوها را بشویید و حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، 12 پیمانه کدو سبز و یک پیمانه پیاز خلال شده را با هم مخلوط کنید. روی آنها نمک بپاشید. خوب هم بزنید، سپس روی آنها قالب های یخ بریزید. روی آنها یک بشقاب سنگین قرار دهید و بگذارید دو ساعت در دمای اتاق باقی بماند.
2. همه یخ ها را جدا کنید و کدوها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آنها گرفته شود. در یک قابلمه استیل، سرکه، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، دانه های فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط بجوشد تا شکر آب شود. سپس کدو را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. به طور مدام هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش باشد.
3. کدوها را داخل یک شیشه استرلیزه بریزید و در آن را محکم ببندید.
4. شیشه ترشی را داخل آب جوش روی حرارت 10 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بگذارید خنک شود.