خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم:
    ▪ کلم برگ بنفش خرد شده: یک کیلوگرم
    ▪ پیاز قرمز ریز خرد شده: ۲ عدد
    ▪ نمک: ۴ قاشق غذاخوری
    ▪ سرکه سیب: یک و نیم لیتر
    ▪ چوب دارچین له شده: کمی
    ▪ برگ بو: ۳ عدد
    ▪ پودر فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری
    ▪ میخک له شده: یک قاشق مرباخوری
    ▪ پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری
    ▪ شکر: ۷۵ گرم
    ▪ کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم

     

     

    ● طرز تهیه:
    کلم برگ قرمز و پیاز خرد شده را در ظرف غیرفلزی بریزید و روی آن نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید و بگذارید ۲۴ ساعت بماند.
    سرکه، دارچین، فلفل، برگ بو، میخک و پودر گشنیز را در دمای اتاق قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید .
    مخلوط پیاز و کلم را با آب سرد بشویید تا شوری آن از بین برود. مدتی آن ها را کنار بگذارید تا خشک شود.
    سپس پیاز و کلم و کشمش را در شیشه استریل شده طوری پر کنید که روی هم فشرده شود. سپس سرکه را روی آن بریزید تا تمامی مواد را کاملا بپوشاند.
    شیشه ها را خوب ببندید و به مدت ۲ هفته در مکان تاریک قرار دهید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان