مواد لازم:
▪ کلم برگ بنفش خرد شده: یک کیلوگرم
▪ پیاز قرمز ریز خرد شده: ۲ عدد
▪ نمک: ۴ قاشق غذاخوری
▪ سرکه سیب: یک و نیم لیتر
▪ چوب دارچین له شده: کمی
▪ برگ بو: ۳ عدد
▪ پودر فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری
▪ میخک له شده: یک قاشق مرباخوری
▪ پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری
▪ شکر: ۷۵ گرم
▪ کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه:
کلم برگ قرمز و پیاز خرد شده را در ظرف غیرفلزی بریزید و روی آن نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید و بگذارید ۲۴ ساعت بماند.
سرکه، دارچین، فلفل، برگ بو، میخک و پودر گشنیز را در دمای اتاق قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید .
مخلوط پیاز و کلم را با آب سرد بشویید تا شوری آن از بین برود. مدتی آن ها را کنار بگذارید تا خشک شود.
سپس پیاز و کلم و کشمش را در شیشه استریل شده طوری پر کنید که روی هم فشرده شود. سپس سرکه را روی آن بریزید تا تمامی مواد را کاملا بپوشاند.
شیشه ها را خوب ببندید و به مدت ۲ هفته در مکان تاریک قرار دهید.