مواد اولیه :
كلم برگ قرمز يك عدد
پياز سفيد به ميزان لازم
سركه و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پوست پيازهاي شسته شده را گرفته، برش داده و به صورت ريز خرد ميكنيم. كلم برگ را نيز به صورت خلالهاي خيلي باريك خرد نموده، سركه و نمك را با هم مخلوط ميكنيم.
درون يك ظرف شيشهاي مناسب مقداري از كلم برگها را ريخته و روي آنها كمي پياز خرد شده ميريزيم. اين كار را به ترتيب و در چند مرحله تا پر شدن شيشه انجام داده و در پايان روي آن را با سركه پر ميكنيم. ترشي را درون يخچال گذاشته و پس از سه روز آماده مصرف است.
نكته:
اين ترشي براي دورچين انواع غذاهاي گوشتي مناسب است. در ضمن پياز طعم خوبي به ترشي كلم ميدهد.
پيازها را به هر شكلي كه دوست داشته باشيد ميتوانيد برش بزنيد.