خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه ترشی کلم برگ و پیاز

    مواد اولیه :

    كلم برگ قرمز                                                 يك عدد

    پياز سفيد                                                    به ميزان لازم

    سركه و نمك                                                  به ميزان لازم

    طرز تهيه:     

    ابتدا پوست پيازهاي شسته شده را گرفته، برش داده و به صورت ريز خرد مي‌كنيم. كلم برگ را نيز به صورت خلال‌هاي خيلي باريك خرد نموده، سركه و نمك را با هم مخلوط مي‌‌كنيم.

    درون يك ظرف شيشه‌اي مناسب مقداري از كلم برگ‌ها را ريخته و روي آنها كمي پياز خرد شده مي‌ريزيم. اين كار را به ترتيب و در چند مرحله تا پر شدن شيشه انجام داده و در پايان روي آن را با سركه پر مي‌كنيم. ترشي را درون يخچال گذاشته و پس از سه روز آماده مصرف است.

    نكته:

    اين ترشي براي دورچين انواع غذاهاي گوشتي مناسب است. در ضمن پياز طعم خوبي به ترشي كلم مي‌دهد.

    پيازها را به هر شكلي كه دوست داشته باشيد مي‌توانيد برش بزنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان