خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کلم برگ قرمز متوسط 1 عدد

    آب 1 لیوان

    سرکه 1 لیوان

    شکر 1 ق س

    نمک 1 ق غ



    کلم رو از وسط به چهار قسمت تقسیم و بعد بصورت نوار هایی به پهنای 2 سانتی متر برش بزنید.

    کلم های خرد شده رو به همراه آب بریزید توی دیگ و بگذارید بجوشه.

    هم بزنید تا همه کلم ها با بخار آب و آب جوش یه کم نرم بشه.

    کلم ها رو آبکش کنید و این دفعه با سرکه و نمک و شکر بگذارید روی گاز و هم بزنید تا همه کلم ها به سرکه آغشته بشه.

    وقتی چند تا جوش زد شعله رو خاموش کنید و بگذارید سرد بشه.

    حالا ترشی رو توی ظرف شیشه ای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.



    نکته 1 : این ترشی بلافاصله قابل مصرفه.

    نکته 2 : از سرکه این ترشی برای تهیه ی سس سالاد همراه با سس مایونز میتونید استفاده کنید که نتیجه اش یه سس خوشرنگ و خوش طعمه.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان