خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یکی از خوشمزه ترین چاشنی ها ! ترشی مخلوط !

    مواد لازم

     

    گل کلم یک عدد کوچک

     کلم برگ قرمز 2عدد کوچک

    کلم بروکلی 1تا2 شاخه فلفل دلمه 1عدد فلفل تند 1عدد

    سیر 4 حبه سبزی خشک (نعناع.ترخون کمی شوید کمی مرزه)

    کرفس یک شاخه کوچک هویج 3 عدد.

    سرکه. 2ق

    شکر 

    طرز تهیه 

     

    همه سبزیها روریز خرد کرده سبزیهای معطر رو اضافه می کنیمودر شیشه می ریزیم بعد سرکه رو اضافه کرده کمی نمک وحدود 2 ق شکر مزنیم تا طعم تند سرکه خنثی بشه  و زودتر جا بیافته.نوش جان.

    ترشي مخلوط 2

    مواد لازم : گل کلم . هویج . کرفس . سیب ترشی . فلفل قلمی تند ! . سیر . گلپر . زردچوبه . نمک . سرکه . ترخون . و هر نوع از سبزیجاتی که مایل بودید !

    تمام سبزیجات رو خوب بشورید و خرد کنید و داخل ظرف بریزید . سیر رو پوست بگیرید و به صورت حبه بهش اضافه کنید . ترخون رو دسته ای بشورید و داخل ظرف قرار بدین . 2 ق غ سر پر نمک و 1 ق م گلپر و 1 ق م زردچوبه ریختم . سرکه رو تا جایی به ظرف اضافه کنید که لب به لب ظرف رو بگیره . من خودم یه نصف استکان آب جوشیده هم اضافه میکنم که ترشی ملایم تر بشه (نمک رو داخل آب حل میکنم و به ظرف اضافه میکنم بعد سرکه رو میریزم) یه کیسه فریزر رو ظرف قرار بدین و بعد در ظرف رو ببندین و ظرف رو برای چند ثانیه سر و ته کنید تا هوای اضافی ظرف گرفته بشه و سرکه و نمک به همه جا برسه و کپک نزنه ! ظرف رو یه جای خنک بزارین بعد از حدود یک ماه ترشی شما آماده است !

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان