خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ترشی گل کلم مخلوط

    مواد اولیه :
    گل کلم 1عدد
    هویج نیم کیلو
    ساقه کرفس 1دسته
    سیب ترشی نیم کیلو
    سرکه به میزان لازم
    فلفل سبز تند 4عدد
    نمک به میزان لازم
    ترخان به میزان لازم
    گلپر 1قاشق مرباخوری
    پودر سیر 1قاشق مرباخوری
    پودر موسیر 2قاشق مرباخوری
    ادویه ترشی به میزان لازم 
    طرز تهیه :
    ابتدا گل کلم را گل کنید و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود.هویج را پس از شستن و پوست گرفتن حلقه ای خرد کنید.
    بقیه سبزیجات را نیز شسته و در صورت لزوم پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
    سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید و یک لایه از آن را داخل شیشه مناسب بریزید و روی آن 1عدد فلفل تند قرار داده و ادویه بزنید و لابه بعد را نیز به همین ترتیب ادامه دهید تا انتها.
    وقتی مواد شما تمام شد روی آن سرکه بریزید و تا لبه ظرف پر کنید و روی لبه یک نایلون قرار داده و رویش را با درب ظرف چفت کنید و 2تا3هفته در جای مناسب و خشک قرار دهید تا آماده مصرف شود.
    نکات:
    1)در صورت تمایل از سرکه سیب در این ترشی استفاده کنید.
    2)میتوانید یک عدد لبو هم به ترشب اضافه کنید تا رنگ آن قرمز شود.
    3)این ترشی اگر با سرکه بالزامیک تهیه شود بسیار خوشمزه تر میشود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان