خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
411K
انواع ترشی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۳:۵۵ ۱۳۹۵/۴/۲۳
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
ترشی انبه شماره ۱
این ترشی ساده ترین نوع ترشی در هرمزگان است که سریع اماده می شود.
مواد لازم :
انبه کال ۱ کیلو
نمک ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
تخم گشنیز ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ریز خشک ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ بته
سرکه به میزان لازم
طرز تهیه:
انبه را پس از شستن خوب خشک کنید سپس ان را قاچ کنید هسته های ان را بیرون بیاورید و در ابکش بریزید روی ان را نمک وزردچوبه و در صورت دلخواه پودر فلفل قرمز بپاشید و زیر و رو کنید تا انبه ها به نمک و زردچوبه اغشته شوند سپس روی ابکش را با پارچه نازک و تمیزی بپوشانید و از صبح تا غروب در افتاب قرار دهید تا اب اضافی انبه کشیده شود و انبه ها مزه دار شوند.
دانه گشنیز را در ماهیتابه تفت دهید دقت کنید که نسوزد پس از تفت دادن حرارت را خاموش کنید بگذارید سرد شوند سپس ان را کمی بکوبید.
انبه ها یک ردیف کف شیشه مورد نظر بچینید روی ان را تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه ،فلفل قرمز درسته و سیر بچینید و همین طور ادامه دهید تا شیشه پر شود سپس شیشه ترشی را با سرکه پر کنید درب ان را محکم ببندید .
ترشی انبه شماره ۲
این ترشی برای کسانی است که میخواهد روز بعد ترشی را استفاده کنند . شما اگه عجله دارید میتوانید انبه ها را کمی در سرکه بجوشانید در حدی که فقط نرم شوند دستور و مواد لازم ان مانند ترشی انبه شماره ۱ هست.
ترشی انبه شماره ۳
انبه را یک طرف ان را شکافته و هسته ان را بیرون بیاورید بدون اینکه انبه از وسط نصف شود مانند دستور شماره ۱ زردچوبه و نمک بزنید و در افتاب بگذارید سپس جای هسته دانه سیر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و فلفل قرمز در انبه بگذارید ومانند دستور شماره ۱ ترشی را اماده کنید.
نکات لازم ترشی انبه:
انبه هایی انتخاب کنید که پوست ان صاف و بدون لک بوده و هسته ان نرم باشد.
شیشه ترشی باید کاملآ تمیز و خشک باشد در غیر اینصورت ترشی کپک می زند.
شما می توانیدمقدار ادویه ترشی را به دلخواه کم یا زیاد کنید یا اینکه فلفل قرمز را پودر کنید و دانه گشنیز را پس از تفت دادن اسیاب کنید.
ترشی انبه را بدون پوست هم می توان اماده کرد.
کیک پنیر و سبزی
تخم مرغ سه عدد ماست سه قاشق ارد دولیوان اب یک استکان روغن یک استکان نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق پنیر سفید تکه شده جعفری و شوید خورد شده و شیر عسلی برای رویش
طرز تهیه تخم مر غ ها را با همزن بزن بعدنمک و شکر واب و ماست مخلوط کن وزرد چوبه کمی ارد کم کم و خمیر مایه اضافه کن یک ساعت استراحت وبعد از یک ساعت پنیر و سبزی را اضافه کن در فر پس اماده شدن تکه کن و روی ان شیر عسلی بریز نوش جان
انواع ترشی انبه
ترشی انبه و گوجه سبز:
انبه را با پوست شسته و تکه کرده.نمک و کمی زردچوبه میزنیم.یک ساعت در افتاب بماند.سرکه را در دیگ جوشانده .گوجه سبز را اضافه میکنیم.و بعد از کمی جوش انبه را هم اضافه میکنیم.
تخم گشنیز و فلفل قرمز را کمی تفت داده.و پود میکنیم.سیر را خورد کرده و بعد از خاموش کردن شعله سیر و تخم گشنیز و فلفل و کمی سیاه دانه اضافه میکنیم.
ترشی انبه
انبه ها رو پوست میکنیم و تیکه میکنیم و بهش نمک و زردچوبه و فلفل قرمز میزنیم و میذاریم 12 ساعت همینجوری بمونه...بعدش سرکه رو جوش میدیم میذاریم کنار تا سرد بشه..
توی ظرف ترشیمون یه ردیف انبه میچینیم و روش چند حبه سیر و سیاه دانه و گشنیزی که تفت دادیم میپاشیم و همینجور ادامه میدیم و در آخرسرکه رو میریزیم ...تا کمتر از یه هفته آماده خوردن هست
نوووش جوون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات