بروسكتاى پنير
بروسكتا و يا بروشتا را ميتوانيد به عنوان صبحانه يا ميان وعده و يا حتى پيش غذا سرو كنيد . همچنين ميتوانيد از برشهاى كوچك نان استفاده كرده و بروسكتا را به صورت فينگر فود سرو كنيد .ميتوان از مواد متنوعى براى بروشتا استفاده كرد و طعمهاى متنوعى ايجاد نمود . در اين جا با تهيه بروشتاى پنيرى آشنا ميشويد.
مواد لازم:
نان باگت فرانسوى ٢ عدد
پنير خامه اى ١/٣ پيمانه
پنير فتا. ١/٣ پيمانه
پنير ليقوان ١/٣ پيمانه
روغن زيتون نصف پيمانه
سبزى معطر تازه يا خشك. مقدارى
گوجه فرنگى خرد شده ٣ عدد
ادويه شامل فلفل سياه آويشن ، پودر سير ، تخم گشنيز ، زيره سياه به ميزان لازم
زيتون اسلايسى در صورت تمايل مقدارى
طرز تهيه :
پنيرها را با چنگال كاملا نرم كرده با هم مخلوط كنيد ادويه ها و سبزيجات و روغن زيتون را نيز به پنيرها اضافه كنيد و خوب با هم مخلوط كنيد .
نانها را به طور اوريب برشهاى يك سانتى بزنيد و روى هر قطعه نان مقدارى از مايه پنيرى بماليد و روى آنرا با تكه هاى گوجه فرنگى و اسلايس زيتون تزئين كنيد .
نانها را در سينى فر بچينيد و در فر ١٨٥ درجه قرار داده حدود يك ربع تا نانها تست شوند سپس از فر خارج كرده و در ظرف بچينيد.
نوش جان