خانه
211K

انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    چند نمونه از صبحانه های خوشمزه و رژیمی
    صبحانه بر حسب کالری

    صبحانه 100 کالری
    يك فنجان شير کم چرب + ۲ عدد خرما
    دو عدد بيسكويت ساقه طلایی + يك فنجان شير کم چرب
    يك تخم مرغ آب پز + چای + یک عدد خرما
    يك كف دست نان تافتون + دو قاشق عسل
    يک کف دست نان + نصف قوطی کبریت پنير (۱۵ گرم
    يک و نيم کف دست نان + يک قاشق مرباخوری عسل یا مربا

    صبحانه 150 کالری
    يك عدد بيسكويت + يك فنجان شير کم چرب + یک عدد تخم مرغ آبپز
    يك ليوان آب پرتقال طبیعی (بدون شکر) + یک کف دست نان لواش + یک قاشق مربا خوری پنیر
    يك كف دست نان (بربری. سنگک. تست یا تافتون) + یک قوطي كبريت پنير + خیار و گوجه
    يك استكان چاي شيرين یک پیمانه شکریک کف دست نان + نصف قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو
    یک عدد تخم مرغ آبپز + یک کف دست نان
    دو عدد بيسكويت + چای یا قهوه + یک عدد تخم مرغ آبپز
    يك كف دست نان + كره (1۰گرم) + یک قاشق مربا خوری مربا یا عسل
    يك ليوان شير + يك تكه كيك معمولي
    يک و نيم کف دست نان + نصف قوطی کبریت پنير
    يک و نيم کف دست نان + يک قاشق غذاخوري عسل

    صبحانه 200 کالری
    يك كف دست نان + يك عدد تخم مرغ نيمرو
    يك كف دست نان +‌ چاي شیرین + نصف قوطی کبریت پنير + یک عدد گردو
    يك ليوان شير و عسل + يك عدد موز متوسط
    كره ۱۰گرم + سه قاشق مربا + يك كف دست نان
    دو کف دست نان + 30 گرم پنير
    يک و نيم کف دست نان + يک تخم مرغ آب پز + يک قاشق مرباخوري عسل
    تخم مرغ يک عدد متوسط آب پز + نان يک کف دست + چايی با يک قاشق غذاخوری شکر

    صبحانه 250 کالری
    پنير یک قوطي كبريت + گوجه فرنگي + دو كف دست نان بربري + یک گردو
    يك كف دست نان + يك عدد تخم مرغ نيمرو + چای

    صبحانه 300 کالری
    دو كف دست نان + پنير یک قوطي كبريت + يك ليوان شير
    دو كف دست نان تافتون + 15 گرم كره + يك قاشق عسل + چاي

    صبحانه450 کالری
    تخم مرغ نيمرو + دو كف دست نان سنگك + يك ليوان چاي شيرين + يك سيب
    ۲شير يک ليوان+عسل دو قاشق غذا خوری+کره 10 گرم+دو کف دست نان
    ۳خامه 6 قاشق مرباخوری + چايي شيرين با دو قاشق مرباخوری شکر + نان 2 واحد


  • leftPublish
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    املت گوشت و بروکلی

     را در کمی روغن تفت می دهيم. بروکلی های تقريباً ريز خردشده را داخل پيار می ريزيم و تفت می دهيم. (می توانيم بروکلی را قبلاً کمی بخار پز کنيم)

    گوشت چرخ کرده يا سوسيس ريز خردشده را جداگانه با نمک و فلفل سرخ می کنيم. (می توانيم کمی زردچوبه يا ادويه يا آويشن اضافه کنيم)

    تخم مرغ را با نمک و فلفل در يک کاسه خوب هم می زنيم. داخل تابه چرب شده داغ می ريزيم .وقتی لايه زيری کاملاً پخت و روی تخم مرغ هنوز کمی نرم بود مخلوط گوشت و بروکلی و پياز را رويی يک نيم دايره تخم مرغ می ريزيم و طرف ديگر تخم مرغ را روی مواد برمی گردانيم. 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوسیس_تخم_مرغ_ویژه

    #مواد_اولیه  :

    #سوسیس_گوشت_گاو : 450 گرم

    #پودر_خردل : یک قاشق چای خوری

    #نمک : نصف قاشق چای خوری

    #تخم_مرغ : چهار عدد

    #شیر : دو فنجان

    #نان_تست : شش برش

    #پنیر_چدار (خرد شده ) : 240 گرم

    #دستورالعمل :

    @banouy_sharghee

    1.سویس‌ها را تکه تکه کرده و درون ماهیتابه‌ای با حرارت متوسط می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم رنگش به قهوه‌ای تبدیل شود.

    2.یک کاسه متوسط آماده می‌کنیم و پودر خردل ، نمک ، تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و هم می‌زنیم کاملا مخلوط می‌کنیم.

    3.سپس سوسیس ، نان و پنیر را نیز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و درون ظرف می‌ریزیم و به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

    4.فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم.

    5.ظرف را از یخچال خارج کرده و به مدت 45 تا 60 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم سپس دمای فر را به 165 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا کاملا پخته شود.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    طرز تهیه املت اسفناج فوری

     ● مواد لازم

    ▪️ تخم مرغ هم زده : ۳ عدد

    ▪️ اسفناج: یک پیمانه

    ▪️ کره: یک قاشق غذاخوری

    ▪️ نمک: 1/4 قاشق چای خوری

    ▪️ فلفل قرمز یا پاپریکا: به مقدار لازم

    ● طرز تهیه

    ۱) اسفناج ها را حدود ۱۸ دقیقه در آب نمک بجوشانید.

    ۲) سپس با فشار دست، آب اضافی آن ها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.

    ۳) اسفناج ها را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخم مرغ ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یک دست بپزند.

    ۴) وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.

    ۵) املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.

  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    املت_شکل_جزیره_(بدون قالب)

    مواد لازم: برای۲ نفر

    گوجه فرنگی (بزرگ و سفت)   ۱ عدد

    فلفل دلمه ای (بزرگ)  ۱ عدد

    شوید   ۱ شاخه

    کره    به مقدار لازم

    تخم مرغ    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا گوجه فرنگی را شسته و در آب در حال جوش بیندازید و بعد آن را در آورده و داخل آب سرد قرار دهید و بعد با چاقو پوست آن را جدا كنید و به شكل حلقه ای برش دهید. 

    ۲- فلفل دلمه ای را هم شسته و به صورت حلقه ای ضخیم برش دهید.داخل تابه مقداری روغن ریخته و گوجه را در آن سرخ كنید طوری كه دو طرف آن كاملا سرخ شود.سپس آن را برداشته و فلفل دلمه ای را در تابه قرار دهید و كمی صبر كنید تا فلفل دلمه ای هم سرخ شود اما نباید آنقدر بماند كه تغییر رنگ دهد. 

    ۳- سپس گوجه فرنگی را داخل فلفل دلمه ای قرار دهید و تخم مرغ را روی آن بشكنید و صبر كنید تا كاملا تخم مرغ خودش را بگیرد.

    ۴- بعد از پخت مواد اضافی اطراف فلفل دلمه ای را جدا كرده و با فلفل سیاه و شوید املت را تزیین كنید. 

    سایر نکات

    1)برای خوشمزه تر شدن املت كمی رب گوجه فرنگی را سرخ كرده و روی گوجه فرنگی بریزید.

    2)میتوانید فلفل دلمه ای را كمی آبپز كرده و بعد استفاده كنید. 

    3)بهتر است زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كرده و زرده را در جای دلخواه قرار دهید تا املت شكیل تر شود. 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    اسکرامبلد

     صبحانه ساده سنتی انگلستان 

    مواد لازم:

    تخم مرغ : 4 عدد

    کره : 15 تا 30 گرم

    نمک : به مقدار لازم

    فلفل سیاه (پودرشده) : به مقدار لازم

    خامه : 4 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه:

    در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

    کره را در تابه ای نچسب، روی حرارت ملایم ذوب کنید و تخم مرغ های زده شده را به همراه نمک و فلفل در آن بریزید.

    با یک قاشق چوبی، مواد را به صورت دایره ای (دورانی) از کناره های تابه به طرف وسط آن هم بزنید. حدود دو دقیقه به آرامی با همین روش، هم زدن را ادامه دهید.

    زمانی که میزان پخت تخم مرغ کافی بود، تابه را از روی حرارت بردارید؛ سپس خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود؛ اسکرامبلد اِگ را در ظرفی مناسب ریخته و سرو کنید.

    ⚜برای به دست آوردن بافت درشت تر، اجازه دهید تکه های تخم مرغ، بسته شده و کاملاً شکل بگیرند و برای تشکیل شدنِ بافت نرم و خامه ای، مخلوط را بیشتر هم بزنید.نوش جونتون 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • leftPublish
  • ۰۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    صبحانه_آلمانی_معروف_به_صبحانه_کشاورز 

    ⭕️این بشقاب یک نمونه صبحانه کشاورزان آلمانی است که به نام Bauernfrühstück نیز معروف است، که به معنی صبحانه کشاورز می‌باشد. این صبحانه نوعی صبحانه مفصل، متشکل از مخلوط سیب‌زمینی و ژامبون بره است که پیاز، فلفل و مقداری تخم‌مرغ در آن مخلوط شده و بسیار لذیذ است.

    طرز تهیه صبحانه آلمانی (Bauernfrühstück)

    🌺 مواد لازم:

    سیب‌زمینی : 3 عدد سایز بزرگ

    روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری

    پیاز سفید و پیازچه درشت خرد شده 2 پیمانه

    فلفل خرد شده: 2 پیمانه (درشت)

    نمک: به میزان لازم

    ژامبون بره:  یک الی دو پیمانه

    جعفری ریز شده: یک_چهارم پیمانه

    تخم‌مرغ هم زده: 4 عدد

    🌺 طرز تهیه:

    1. در ظرفی پر از آب که کمی نمک به آن زده ایم، سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده، به 4 قسمت برش می‌‌دهیم و آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌جوشانیم تا درست پخته شوند (از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید). سپس از آب بیرون می‌آوریم و با آب سرد آن ها را می‌شوئیم. آن‌ها را به شکل مربع‌هایی 2.5 سانتی‌متری می‌بریم و کنار می‌گذاریم.

    2. روغن زیتون یا روغن کرمانشاهی را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط گرم می‌کنیم. پیازها و فلفل های خرد شده را اضافه می‌نمائیم. شعله را زیاد می‌کنیم. در حالی که به طور مرتب آن ها را هم می‌زنیم، تا وقتی که قهوه‌ای شوند، حدود 2 الی 3 دقیقه به سرخ کردن ادامه می‌دهیم.

    3. سبزیجات را به یک طرف ماهی‌تابه هل می‌دهیم، سیب‌زمینی‌ها و 1 قاشق سوپ‌خوریروغن را به تابه اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها برای 2 دقیقه هم زده و سرخ می‌کنیم. به سیب‌زمینی‌ها نمک اضافه می‌کنیم.

    4. سپس ژامبون بره را اضافه می‌کنیم. مرتب هم می‌زنید، تا وقتی که حرارت به داخل ژامبون‌ها نفوذ کند (حدود 1 تا 2 دقیقه)

    5. همه سبزیجات، سیب زمینی، ژامبون را با هم مخلوط می‌کنیم و روی آن جعفری می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم (تخم مرغ باید بین سبزیجات و ژامبون پخش شود). به محض اینکه تخم‌مرغ‌ها شروع به سفت شدن کردند، غذا را از روی شعله برمی‌داریم. ( البته اگر تخم‌مرغ را کاملاً سفت دوست دارید بیشتر بگذارید روی حرارت بماند)

    6. صبحانه را بلافاصله و همراه سس کچاب 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    وای چقد خوشمزه ست اینجاااا من که آرزو به دلم مونده یه بار تو خونه باشم از اینجور چیزا درست کنم خخخ جمعه ها هم خواب می مونم
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

     املت قارچ 

    مواد لازم :

    ▪️تخم مرغ ۳ عدد

    ▪️گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط

    ▪️فلفل دلمه ای ۱ عدد

    ▪️پیاز ۱ عدد متوسط

    ▪️قارچ ۸ عدد متوسط

    ▪️روغن به مقدار لازم

    ▪️نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم

    ▪️زعفران کمی

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

    سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و زعفران هم میریزیم.

    در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود.

    بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48314 |46689 پست

    #صبحانه_خوشمزه

    صبحانه شیک و خوشمزه با تخم مرغ

    كمی سس پستو يا آلفردو يا سس های معمولی به هنگام سرو، بد نيست.

    با یادگیری و تهیه این صبحانه خوشمزه ، خانواده خود را سورپرایز کنید . برای آموزش طرز تهیه این صبحانه شیک و مجلسی و مقوی با ما در سماتک همراه باشید .خمير يوفكا را با قلم مو و كره ي ذوب شده چرب كنيد (هر دو طرف)داخل قالب مافين بگذاريد (دوتا سه لايه لازمه ،با وصله پينه كردن ميشه اينكارو آسون كرد )

     

    ژامبون خرد شده و پنير پيتزا رنده شده داخل قالب بريزيد .آويشن بپاشيد و سپس يك عدد تخم مرغ را با احتياط روي مواد بشكنيد .نمك و فلفل سياه را حالا اضافه کنید . در فر ٢٠٠ درجه بپزيد .

     

    لبه هاي يوفكا كه طلايي شد حاضره ،ولي شما ميتونيد به ميزان پخته شدن تخم مرغ هم توجه كنيد .

     

    نكته ؛ كمي سس پستو يا آلفردو يا سس هاي معمولي به هنگام سرو ،بد نيست . ولي توي مواد نميزنيم كه يوفكا كريسپي بشه !(برشته)

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    بهترین_مواد_غذایی_برای_یک_صبحانه_خوب_و_کامل!

    ⭕️ اگر می خواهید سلامتی تان را تضمین کنید باید روزانه صبحانه ای مقوی و کامل میل کنید باید از مواد غذایی مفید در این زمینه کمک بگیرید و سعی کنید از بهترین مواد غذایی در این زمینه کمک بگیرید می خواهیم به برخی از مفیدترین آن ها در این مطلب اشاره کنیم.

    🌿 صبحانه کامل

    یک صبحانه خوب و کامل ترکیبی از کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر به همراه پروتئین است.خوشبختانه گزینه‌های زیادی برای یک صبحانه سالم وجود دارد. در اینجا برخی گزینه‌های مفید غذایی برای این وعده مهم روزانه توصیه شده‌اند:

    🌿 بلغور جو:

    جو دو سر حاوی بتاگلوتان، یک نوع فیبر است که نشان داده سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد. دلیل دیگر خوردن جوی دو سر این است که این ماده مغذی حاوی اسیدهای چرب امگا 3، پتاسیم و فولات است. انتخاب هر نوع از جو دو سر انتخابی سالم است و تنها باید از خرید انواع طعم دار آن که حاوی شکر است، اجتناب کنید. در عوض می‌توان با کمی میوه، آجیل، شیر و عسل به راحتی آن را در وعده صبحانه مصرف کرد.

    🌿 ماست:

    این محصول لبنی حاو یپروتئین زیادی است و می‌تواند در سراسر صبح به شما احساس سیری دهد. انتخاب ماست ساده، بدون چربی و اضافه کردن قطعات میوه به آن گزینه مناسبی برای صبحانه است.

    🌿 جوانه گندم:

    سرشار از ویتامین E و فولات است و تنها دو قاشق غذاخوری از آن 15 درصد از نیاز شما را به ویتامین E و 10 درصد از نیازتان به فولات را تأمین می‌کند. ویتامین E اغلب در رژیم‌های غذایی کم است و جوانه گندم می‌تواند بدن شما را از این نظر در روز بی نیاز کند.

    🌿 موز:

    هیچ چیز به اندازه مصرف موز در هنگام صبح شما را از پرخوری در طول روز نجات نمی‌دهد. موز سرشار از کربوهیدرات‌های سالم و پتاسیم است که به شما احساس سیری طولانی مدت می‌دهد. پتاسیم موز همچنین به کاهش فشار خون نیز کمک می‌کند.

    🌿 تخم مرغ:

    این خوراکی باورنکردنی یک منبع سالم پروتئین محسوب می‌شود و غنی از ویتامین دی است.

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    صبحانه

    4 عدد نان تست را با کاتر مربع قالب بزنید. 50 گرم کره بادام زمینی را روی نان ها بمالید و یک عدد موز (حلقه ای خرد شده) را روی نان ها بچینید سپس 4 قاشق چای خوری عسل روی آنها بریزید و در آخر 20 گرم بادام زمینی (خردشده) روی آنها پخش و سرو کنید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۲۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    پنکیک_عسلی خوشمزه برای یه صبحانه عالی! 

    🎀 پنکیک را به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید. 🎀

    مواد لازم:

    آرد سفید گندم  185 گرم

    بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوری

    پودر شکر  2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ  2 عدد

    شیر پاستوریزه  1 لیوان

    کره ی پاستوریزه ذوب شده  1 قاشق غذاخوری

    عسل  به مقدار لازم

    روش تهیه:

    برای تهیه این پنکیک ابتدا آرد، بیکینگ پودر و پودر شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ، شیر ،کره و نمک را به آن اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه کنار بگذارید.

    تابه ی نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. سپس از مایه، به اندازه ی یک چهارم پیمانه داخل تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک طلایی شود، یک طرف آن را برگردانید ، تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا مایه ی پنکیک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48314 |46689 پست

    تست کالباس و پنیر

    ابتدا یک قاشق سوپخوری هویج ریز شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته و خرد شده ، یک قاشق پنیر پیتزا ، یک عدد تخم مرغ و یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده را با نمک و فلفل به میزان دلخواه مخلوط کنید روی آن بریزید و ورق دیگر کالباس را روی آن بگذارید و در ظرف را بگذارید تا مواد خودش را بگیرد.صبحانه شما همراه با دو عدد نان تست آماده سرو می باشد.

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    طرز تهیه #اسموتی مقوی برای صبحانه

     

    مواد لازم :

    ماست آناناس یا انبه      ۱۷۰ گرم

     آناناس خرد شده     ۱ فنجان

     انبه خرد شده      ۱ فنجان

      آب آناناس     یک چهارم فنجان

    مواد لازم برای تزیین اسموتی:

     موز خرد شده     ۱ عدد

    توت فرنگی تازه      یک چهارم فنجان

     بادام هندی      ۲ قاشق غذاخوری

     دانه چیا      یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری

    نارگیل رنده شده     ۲ قاشق چایخوری

     

    طرز تهیه اسموتی :

    ماست، آناناس، انبه و آب آناناس را در یک مخلوط کن ریخته و درب آن را بگذارید. مخلوط کن را روشن کرده و تا زمانی که اسموتی یکدست شود ادامه دهید. حالا اسموتی آماده شده را بین دو عدد کاسه تقسیم کرده و بعد مواد تزیین را روی آن بریزید.

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    انواع صبحانه | صبحانه کامل
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۵/۳/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كاپ املت سبزيجات

    اگر به دنبال يك صبحانه لذيذ و مقوى و متفاوت هستيد ، كاپ املت سبزيجات گزينه بسيار مناسبى است به ويژه راحتى و در دسترس بودن مواد اوليه آن شما را ترغيب خواهد كرد كه در هفته چند نوبت اين صبحانه خوشمزه را تهيه و از خوردن آن لذت ببريد. 

    مواد لازم:

    پياز نگينى خرد شده.         ٢ ق غ 

    خمير ورقه اى يوفكا            ٤ ورق مستطيل

    كره                  ٥٠ گرم 

    فلفل دلمه اى رنگى نگينى خرد شده        ٢ ق غ 

    قارچ           ٢ عدد ريز خرد شده 

    گوجه فرنگى         ١ عدد درشت ( رنده شده )

    نمك و فلفل  

    تخم مرغ           ٢ عدد

    پنير چدار رنده شده.        ٢ ق غ 

    طرز تهيه :

    در تابه اى پياز را با كره كمى تفت دهيد فلفل دلمه اى و قارچ را نيز اضافه كرده و بعد از كمى تفت دادن گوجه فرنگى رنده شده را نيز اضافه كنيد .

    نمك و فلفل املت را اضافه كنيد و تخم مرغها را روى مواد بشكنيد و با قاشق مواد را هم بزنيد تا كمى بسته شود ولى خيلى سفت نشود ( در اين مرحله املت بايد كاملا آبدار باشد )

    ورقه هاى يوفكا ( خمير فيلو) را برش بزنيد و به طور نامرتب داخل قالب كاپ كيك قرار دهيد از مايه املت داخل هر كاپ بريزيد و روى املت كمى پنير چدار رنده شده قرار دهيد و داخل فر ٢٠٠ درجه گذاشته تا لبه هاى خمير طلايى شود سپس از فر و قالب خارج كرده و در ظرف سرو بچينيد .

    نوش جان 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48314 |46689 پست

    کله پاچه👇👇

    کله پاچه پاک شده  ۱  دست

    نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

    برگ بو ۳ عدد

    دارچین ۱ قطعه

    پیاز درشت ۱ عدد

    سیر ۲ الی ۳ جبه

    زنجبیل یک قطعه

    هل۷ الی ۸ عدد

    تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری

    کرفس ۲ ساقه کوچک

    طرز تهیه :

    کله پاچه از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی ست  . به علت داشتن چربی فراوان  در خوردن آن زیاده روی نکنید من سالی یکبار بیشتر این غذا را تهیه نمیکنم . تازه بودن کله پاچه و دقت در شستن آن از نکات بسیار مهم این غذا است .کله پاچه را با تمام مواد بالا به غیر از نمک در قابلمه به همراه آب روی شعله گذاشته و درب ظرف را ببندید .بهتر است برای اینکه بوی غذا در خانه نپیچد در صورت امکان بیرون از آشپزخانه ( از تراس یاحیاط و یا … ) برای طبخ این غذا استفاده کنید .

    قبلاْ در مورد طبخ تمامی گوشتها اشاره کرده بودم برای معطر شدنگوشت از ادویه های بالا استفاده کنید .بعد از اینکه کله پاچه پخت به آن نمک و در صورت تمایل زعفران دم کرده بزنید و وقتی که مزه دار شد . پس از صرف آب کله پاچه ، استخوانها را جدا کنید و مغز را خارج کنید و لایه سفید رنگ روی زبان را جدا کنید . تمامی قسمتهای مغز و زبان و بناگوش و… قابل خوردن بوده آنها را در ظرف بکشید .

    انتخاب ونحوه تمیز کردن کله پاچه

    ۱ ـ از کله وپاچه گوسفند و تازه بودن آن مطمئن شوید ( کله بز یا میش نباشد )

    ۲ _ تغییر رنگ و بوی نا مطبوع دال بر فاسد بودن میباشد

    ۳ _ کله پاچه را از جای مطمئن خریداری کنید

    ۴ _ آثار باقیمانده مو را از سطح پوست جدا کنید

    ۵ ـ روی زمین محکمی نایلکس پهن کرده و با گرفتن گوشها و بلند کردن کله و فرود آوردن آن از سمت بینی بر روی زمین ضرباتی محکم به کله وارد کنید و بعد با فشار زیاد  از طریق مجرای نای در پشت کله آب را داخل مجرای بینی بفرستید تا از تمیز شدن این قسمت کاملاًمطمئن شوید.

    ۶ _ کله را از فاصله دو فک تا انتهای سر به دو نیم کنید.

    ۷ _ دندان ها و سطج زبان را با برس زبر تمیز کنید.

    ۸ ـ کیسه مویی درزیر پوست شیار بین ناخنها را خارج کنید .

    ۹ ـ سیرابی و هزارلا و شیردان را خوب تمیز کنید .

    با توجه به دقتی که در انتخاب و تازه بودن کله پاچه و نحوه تمیز کردن آن هست سعی کنید این غذا را در منزل تهیه کنید تا مطمئین باشیدغذای سالمی تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید .

    در ضمن یکی دوساعت پیاده روی بهترین روش برای کاهش میزان جذب کلسترول ناشی از صرف کله پاچه میباشدو سایر غذاهای چرب و مقوی را در آن روز حذف کنید و کله پاچه را به عنوان صبحانه یا نهار میل کنید.

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48314 |46689 پست

    املت اسپانیایی
    گوجه فرنگی 5 -6 عدد(پوست گرفته و ریز خرد شده)
    تخم مرغ 3 عدد
    قارچ متوسط 7 عدد(ریز خرد شده)
    پیاز نگینی 1 عدد متوسط
    فلفل دلمه ای ریز شده 1 عدد
    سیر رنده شده 2 حبه
    نخودفرنگی 2ق غ
    نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
    طرز تهیه:
    پیازها را تفت داده تا سبک شود.سپس سیر را بهش اضافه کره و کمی تفت داده،فلفل دلمه و قارچ را اضافه کرده ،تفت داده تا آبش کشیده شود.گوجه ها را به مواد اضافه کرده،درب تابه را گذاشته تا خوب به روغن بیفتد.نمک و ادویه را اضافه کردهدر ظرفی جدا تخم مرغها را شکونده،بهش نمک زده ،با چنگال خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.حالا این مواد را روی مواد قبلی ریخته(تحت هیچ شرایطی هم نمیزنیم.نخود فرنگیها را روی تخم مرغها پاشیده،درب ظرف را گذاشته تا خوب تخم مرغها ببندد.

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۵/۳/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    املت اسفناج

    صبحانه اى لذيذ ومقوى سرشار از آهن ،پتاسيم ، كلسيم و ويتامينهاى A و E

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم براى دو نفر 

    اسفناج بخار پز شده.       ١ پيمانه 

    تخم مرغ.         ٣ عدد 

    روغن يا كره.       به ميزان لازم 

    طرز تهيه : اسفناجهاى بخار پز شده را با مقدارى كره يا روغن تفت دهيد . در تابه اى ديگر تخم مرغها را با مقدارى كره نيمرو كنيد كمى كه سفيده ها بسته شد با قاشق هم بزنيد واسفناجها را اضافه كنيد وكمى هم بزنيد تا تخم مرغها كاملا بسته شود . املت را در ظرف بكشيد ويك ورقه پنير چدار ويا گودا روى ان قرار دهيد در مايكروويو يك دقيقه گرم كنيد تا پنير كمى آب شود 

    اين غذا نياز چندانى به نمك ندارد 

    نوش جان

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    املت فنجانى

    مواد لازم :

    سيب زمينى.        ١ عدد نگينى ريز خرد شده 

    پياز.             ١ عدد نگينى ريز 

    ژامبون گوشت يا مرغ.      ٣الى٤ ورق 

    گوجه فرنگى.      ٢ عدد نگينى ريز

    تخم مرغ.       ٦ عدد

    ذرت كنسروى.    نصف فنجان 

    خامه.        ١ فنجان 

    پنير پيتزاى رنده شده.     ١ فنجان 

    كره.       ٢ ق غ 

    نمك و فلفل.    به ميزان لازم 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    سيب زمينى ها را با آب و كمى نمك يكى دو جوش بدهيد تا كمى نرم شوند . پياز را با كره تفت دهيد و گوجه را هم به آن اضافه كرده و از روى حرارت برداريد . ژامبون و ذرت و سيب زمينى و پنير پيتزا را هم با پياز و گوجه مخلوط كنيد . در قالب مافين كاغذ بگذاريد و از اين مايه درون قالبها بريزيد . 

    تخم مرغها را در ظرف جداگانه اى با چنگال كمى بزنيد نمك وفلفل و خامه را نيز به آن اضافه كنيد و با قاشق از اين مايه تخم مرغ روى مواد املت در كپسولها به طور مساوى بريزيد . 

    قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتى گراد قرار دهيد تا كاملا پخته شود 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    صبحانه كروك مادام

    كروك مادام يك صبحانه لذيذ فرانسوى است كه با نان تست تهيه ميشود و در سراسر دنيا طرفداران بسيارى دارد.

    در زبان فرانسه كروك به معناى تُرد ميباشد كه بيانگر لطافت و نرمى اين صبحانه بسيار لذيذ است .

    مواد لازم : 

    نان تست             ٤ ورق 

    پنير چدار ورقه اى       ٤ ورق 

    تخم مرغ                ٢ عدد 

    كره               ٥٠ گرم 

    ژامبون گوشت يا مرغ      ٢ ورق 

    نمك و فلفل           كمى

    @ashpazima🌺🌺🌺

    تخم مرغها را در ظرف مناسبى بشكنيد و به ميزان خيلى كم نمك و فلفل بزنيد ، كمى با چنگال بزنيد تا يكنواخت شود .

    روى نان تست يك ورقه پنير سپس يك ورقه ژامبون و دوباره يك ورقه پنير قرار دهيد و يك نان ديگر روى آن گذاشته و كمى با دست فشار دهيد تا بهم بچسبند سپس كره را در تابه مناسبى گرم كنيد ، ساندويچها را در مخلوط تخم مرغ بزنيد طورى كه تمام اطراف آن آغشته به تخم مرغ شود سپس در كره با شعله ملايم سرخ كنيد .

    ميتوانيد يك تخم مرغ  را نيمرو كرده و روى ساندويچ قرار داده و سرو كنيد .

    نوش جان 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان