خانه
212K

انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    چند نمونه از صبحانه های خوشمزه و رژیمی
    صبحانه بر حسب کالری

    صبحانه 100 کالری
    يك فنجان شير کم چرب + ۲ عدد خرما
    دو عدد بيسكويت ساقه طلایی + يك فنجان شير کم چرب
    يك تخم مرغ آب پز + چای + یک عدد خرما
    يك كف دست نان تافتون + دو قاشق عسل
    يک کف دست نان + نصف قوطی کبریت پنير (۱۵ گرم
    يک و نيم کف دست نان + يک قاشق مرباخوری عسل یا مربا

    صبحانه 150 کالری
    يك عدد بيسكويت + يك فنجان شير کم چرب + یک عدد تخم مرغ آبپز
    يك ليوان آب پرتقال طبیعی (بدون شکر) + یک کف دست نان لواش + یک قاشق مربا خوری پنیر
    يك كف دست نان (بربری. سنگک. تست یا تافتون) + یک قوطي كبريت پنير + خیار و گوجه
    يك استكان چاي شيرين یک پیمانه شکریک کف دست نان + نصف قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو
    یک عدد تخم مرغ آبپز + یک کف دست نان
    دو عدد بيسكويت + چای یا قهوه + یک عدد تخم مرغ آبپز
    يك كف دست نان + كره (1۰گرم) + یک قاشق مربا خوری مربا یا عسل
    يك ليوان شير + يك تكه كيك معمولي
    يک و نيم کف دست نان + نصف قوطی کبریت پنير
    يک و نيم کف دست نان + يک قاشق غذاخوري عسل

    صبحانه 200 کالری
    يك كف دست نان + يك عدد تخم مرغ نيمرو
    يك كف دست نان +‌ چاي شیرین + نصف قوطی کبریت پنير + یک عدد گردو
    يك ليوان شير و عسل + يك عدد موز متوسط
    كره ۱۰گرم + سه قاشق مربا + يك كف دست نان
    دو کف دست نان + 30 گرم پنير
    يک و نيم کف دست نان + يک تخم مرغ آب پز + يک قاشق مرباخوري عسل
    تخم مرغ يک عدد متوسط آب پز + نان يک کف دست + چايی با يک قاشق غذاخوری شکر

    صبحانه 250 کالری
    پنير یک قوطي كبريت + گوجه فرنگي + دو كف دست نان بربري + یک گردو
    يك كف دست نان + يك عدد تخم مرغ نيمرو + چای

    صبحانه 300 کالری
    دو كف دست نان + پنير یک قوطي كبريت + يك ليوان شير
    دو كف دست نان تافتون + 15 گرم كره + يك قاشق عسل + چاي

    صبحانه450 کالری
    تخم مرغ نيمرو + دو كف دست نان سنگك + يك ليوان چاي شيرين + يك سيب
    ۲شير يک ليوان+عسل دو قاشق غذا خوری+کره 10 گرم+دو کف دست نان
    ۳خامه 6 قاشق مرباخوری + چايي شيرين با دو قاشق مرباخوری شکر + نان 2 واحد


  • leftPublish
  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    نان شيرمال مخصوص صبحانه 

    تخم مرغ : ١عدد 

    شير : يك ليوان 

    شكر : نصف ليوان 

    كره : ١٠٠ گرم 

    نمك : يك هشتم قاشق چايخوري 

    پودر خمير مايه فوري : ١ قاشق غذاخوري سرخالي 

    آرد : حدود ٤ ليوان ( شايد بيشتر هم لازم باشد ) 

    پودر خمير مايه را با يك سوم ليوان آب ولرم ( ولرمي كه رو به سردي مي رود ) مخلوط كرده يك قاشق غذاخوري شكر به آن اضافه كرده و در جاي گرم به مدت ١٥ دقيقه قرار ميدهيم تا خمير مايه عمل كند 

    درون ظرف گودي تخم مرغ ، كره آب شده ، شير ولرم ، شكر و مخمر آماده رامخلوط ميكنيم آرد و نمك را سه بار الك ميكنيم تا سبك بشه و كمي هوا بخوره 

    كم كم ارد و اضافه ميكنيم تا خمير لطيفي بدست آيد اگر خمير شل بود بهش مقدار بيشتري ارد اضافه ميكنيم ولي خمير نهايي كمي چسبناك و لطيف هست روي ظرف رو ميكشيم و به مدت سه ساعت بهش استراحت ميديم ، بعد از مدت خمير رو به هر شكلي كه خواستيم در مياريم ،  زرده تخم مرغ و زعفرون فراووون و مخلوط ميكنيم و رومال ميزنيم و اگر دوست دا شتيد از كنجد ، سياه دونه و ... روش ميپاشيم داخل فر ١٦٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميزاريم بستگي به حرارت فر هم داره خودتون بايد چك كنيد  ( داخل فر يه ظرف آب ميگذاريم تا باعث كيفيت بهتر نان بشه )

    انواع صبحانه | صبحانه کامل انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    املت لقمه ای، صبحانه خوشمزه 

    صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای املت لقمه ای :

     ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم

     تخم مرغ  10 عدد

     کنسرو لوبیا 1 قوطی

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    روغن 1 قاشق

    پنیر چدار 300 گرم

    نان پیتا یا تافتون 10 عدد

    طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :

    در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

    فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

    تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.

    سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.

    لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

    نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

    حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.

    در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.

    سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    رولت تخم مرغ یک صبحانه شیک و متفاوت!

    مواد لازم:

    تخم مرغ
    هویج
    پیارچه
    نمک
    روغن

    رولت تخم مرغ یک صبحانه شیک و متفاوت!+عکس

    طرز تهیه:

    1. ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را در کاسه‌ای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم می‌زنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و همه مواد رو باهم مخلوط می‌کنیم.

    2. بعد کف تابه را روی حرارت خیلی ملایم ، کمی چرب می‌کنیم تا مواد به کف تابه نچسبد.

    3. مواد را در تابه ریخته و روی سطح  آن پخش می‌کنیم تا کاملا سطح ظرف را بگیرند.

    4. سپس اجازه می‌دهیم تا تخم‌مرغ شروع به پختن کند.

    5. بعد از پخته شدن تخم‌مرغ، شروع به رول کردن تخم‌مرغ می‌کنیم.

    6. با هر لایه‌ای که رل می‌کنیم لایه‌ها را روی هم فشار می‌دهیم تا مواد کاملا بهم بچسبند.

    7. بعد از اینکه کل مواد را رول کردیم يك دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

    8. در آخر تخم‌مرغ رول شده را روی سطح تخته کار می‌گذاریم و يك دقیقه اجازه می‌دهیم تا کمی سرد شود.

    9. سپس رولت تخم‌مرغ را به قسمت‌های مساوی برش می‌دهیم.

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    نیمرو را در فنجان بخورید!

    موادی لازم:

    تخم مرغ 2 عدد
    شیر  قاشق غذاخوری
    پنیر چدار ریز شده 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به اندازه کافی
    کره مقداری

    پودينگ ليمويي داغ، دسز ویژه روزهای سرد+عکس

    دستور پخت:

    1.ابتدا درون ماگی که قابل استفاده در مایکروویو است، را با کره کمی چرب کنید.

    2. سپس تخم مرغ ها و شیر را درون آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

    3. بعد ماگ را داخل مایکروویو به مدت 45 ثانیه قرار دهید. سپس کمی آن را تکان داده و هم زده و دوباره در مایکروویو به مدت 30-45 ثانیه دیگر قرار دهید تا تخم مرغ ها پخته شوند.

    4. سپس روی نیمرو را مقداری پنیر چدار ریز شده و نمک و فلفل بپاشید.

    توجه: از آنجایی که مایکروویوها متفاوت می باشند، زمان پخت ممکن است متغیر باشد.

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    یک نیمروی ویژه برای خوش سلیقه ها! 

    مواد لازم برای 2 نفر؛
    تخم مرغ                                                                            4 عدد
    حلقه‌های به ضخامت 1.5سانتی متری فلفل دلمه‌ای به 4 رنگ      4 عدد
    نمک                                                                                 به میزان لازم
    پنیر پارمزان رنده شده (در صورت دلخواه)                                   به میزان لازم
     

    یک نیمروی ویژه برای خوش سلیقه ها

    طرز تهیه؛
    اول کار فلفل‌های دلمه‌ای رنگ‌و وارنگ رو می شوئیم و بعد طبق عکس و توضیحات در مواد لازم اون هارو برش می دیم.

     
    تابه‌ رو روی گاز می‌ذاریم، کمی روغن در حد چرب شدن کف تابه می‌ریزیم، بعد از گرم شدن تابه، حلقه‌های فلفل دلمه ای رو به مدت 2 دقیقه در تابه قرار می‌دیم و اجازه می‌دیم بدون تغییر فرمشون دو طرف فلفل ها تفت داده شه.


    حالا در هر حلقه یکی از تخم مرغ‌ها رو با احتیاط می‌شکنیم. مواظب باشید که زرده تخم‌مرغ به هم نخوره و تخم‌مرغ از فلفل‌ها بیرون نیاد. بعد از شکستن هر 4 تا، 2 دقیقه تایم می‌دیم که تخم مرغ‌ها ببندن و به سفیده‌هامون نمک می‌زنیم.

    اگر دوست داشته باشید می تونید روی هر حلقه تخم مرغ نیمرو، کمی پنیر پارمزان هم بپاشید که به خوشمزه تر شدنش کمک کنه.


    الان دیگه می‌تونید با احتیاط دو حلقه از فلفل نیمرویی تون رو توی ظرف کشیده و با گوجه فرنگی و خیار و هر چی که دم دست دارید تزئینش کنید و جلوی همسرتون بذارید

    نکته:
    این نیمرو با تنوع رنگی که داره، می‌تونه صبحونه یا عصرونه خوبی برای بچه‌ها هم باشه!

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    پیتزا نیمرو, یک صبحانه متفاوت و خوشمزه!

    مواد مورد نیاز :
     خمیر مایه  نصف قاشق غذاخوری
     آرد  ۲ پیمانه
     نمک  ۱ قاشق غذاخوری
     بیکن کالباس ورقه ای  ۴ عدد
     پنیر پارمسان و موتزارلا  هر کدام نصف پیمانه
    تخم مرغ ۶ عدد
    پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    پیتزا نیمرو, یک صبحانه متفاوت و خوشمزه


    طرز تهیه : 
    بهتر است خمیر پیتزا را از شب قبل آماده کنید. ابتدا به اندازه 3/4  پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید ( به مدت ۵ دقیقه ) .

    سپس آرد و یک قاشق نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید. ترجیحا برای مخلوط کردن از دست کمک بگیرید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید.


    آن را به دوقسمت تقسیم کرده، روی آن را با کیسه بپوشانید و در یخچال بگذارید.
    بعد از حدود ۱۲ ساعت استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده ، بگذارید با دمای اتاق یکی شود،‌ سپس آن را دوباره ورز دهید و باز کنید.


    خمیر را ترجیحا کمی کمتر از اندازه ظرفی که می خواهید در فر بگذارید باز کنید تا دور آن نسوزد. فر را حدود نیم ساعت قبل گرم کنید ( ۵۰۰ درجه فارنهایت)


    روی خمیر پیتزا پنیر پارمسان و موتزارلا و بعد بیکن یا کالباس و روی آن ۳ عدد تخم مرغ بشکنید روی آن نمک و فلفل زده و به مدت ۸ - ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
    در این فاصله سبزیجات را خرد کرده وقتی پیتزا را از فر بیرون آوردید روی آن بپاشید و بعد از ۲ دقیقه سرو کنید.

  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    تخم مرغ سوخاری, بسیار شیک و خوشمزه!

    مواد لازم
    تخم مرغ بزرگ 7 عدد
    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
    پیاز خرد شده یک عدد
    هویج رنده شده 250 گرم
    خرده نان سبوس دار خشک شده 200 گرم
    بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده 85 گرم
    سس فرانسوی
    نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم

     تخم مرغ سوخاری, بسیار شیک و خوشمزه

    طرز تهیه
     تخم‌مرغ‌هارا داخل آب سرد بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. 
    بعد از این که تخم مرغ‌ها 5 دقیقه در آب جوشیدند، آن‌ها را بیرون بیاورید و سریع در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. سپس با دقت پوست آن‌ها را جدا کنید.
    طی مدتی که تخم مرغ‌ها سرد می‌شوند، روغن را داغ کنید و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. 
    بعد از آن هویج را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه یا بیشتر هویج را روی حرارت نگاه دارید تا کاملاً نرم شود. 
    سپس پودر کاری را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بیشتر روی حرارت باقی بمانند.  
    بعد از برداشتن آن‌ها از روی حرارت، خرده نان را بیفزایید و خوب به هم بزنید. 
    وقتی مواد سرد شدند، تخم مرغ باقیمانده را در ظرف جداگانه‌ای خوب بزنید و به سایر مواد اضافه کنید. 
    با چاشنی‌های دلخواه خود، طعم آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.مواد را به شش قسمت تقسیم نمایید و با دست آن‌ها را صاف و یکدست کنید.


    برای اینکه تخم مرغ به دستانتان نچسبد، دستان خود را مرطوب کنید و یا با چند قطره روغن آفتابگردان، چرب نمایید.با مواد، تمام اطراف تخم مرغ را بپوشانید. اگر مواد را خوب فشار دهید آن‌ها کاملاً به دیواره تخم مرغ‌ها می‌چسبند. 
    سپس تخم مرغ‌های پوشیده شده را داخل ظرف بادام هندی بغلتانید. غلتاندن تخم مرغ‌ها در آرد سبب می‌شود مواد بهتر اطراف تخم مرغ‌ها بچسبند.تخم مرغ‌ها را می‌توانید به مدت یک شب در یخچال نگه داری کنید.
    برای پخت تخم مرغ‌ها، آن‌ها را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. 
    سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و وقتی سرد شدند، با چاقوی تیز از وسط، نصف نمایید و مقداری آویشن و فلفل روی آن بپاشید و با سس فرانسوی سرو نمایید.

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    خاچاپورى مخصوص صبحانه 

    مواد لازم:

    ارد : 2 پیمانه

    اب ولرم: 3/4 پیمانه

    خمیر مایه فوری : 1  قاشق چای خوری

    نمک:1/2 قاشق چای خوری

    روغن مایع یا کره اب شده : 1/4پیمانه

    تخم مرغ

    پنیر موزارلا : نیم پیمانه رنده شده

    پنیر صبحانه نیم پیمانه خرد شده

    کره اب شده 2 قاشق غذا خوری

    کمی ارد برای روی میز

    1 قاشق کره برای روی نان

    طرز تهیه: ابتدا آب را با خمیر مایه -روغن - نمک و ارد مخلوط کنید و خوب ورز بدید . خمیر اگر چسبناک هست اشکالی نداره اصلاااااا ارد اضافه نکنید .

    روش رو بپوشونید بزارید یک جای گرم به مدت 1 ساعت تا خمیر ور بیاد .

    خمیر رو  2  قسمت کنید هر قسمت رو گرد کنید و بزارید کنار روش رو بپوشانید بزارید  15 دقیقه بمونه

    حالا هر گوله رو بدون اینکه ورز بدید با دست باز کنید اصلا خمیر رو مچاله نکنید خمیر حباب دار هست سعی نکنید خرابش کنید. دستهاتون رو اردی کنید

    وقتی نازک بازش کردید کناره هاشو رو کمی جمع کنید و یک شکل قایق  مانند درست کنید . حتما نازک کنید چون بعد از پخت پف میکنه . روش یک دستمال بکشید بزارید 5 دقیقه دیگه هم بمونه

    پنیر ها رو باهم مخلوط کنید2 قاشق اب  + 2 قاشق کره اب شده رو بریزید توشون و با چنگال لهشون کنید

    داخل هر خمیر مقداری از مخلوط پنیر صبحانه و پنیر پیتزا بریزید به اندازه ای که سطح خمیر رو خوب بپوشونه

    بعد یک عدد تخم مرغ رو بشکنید توش  و بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده بودید تا وقتی که روی خمیر سرخ بشه تقریبا 20-30 دقیقه بعد از پخت داخل نان یک قالب کره کوچیک قرار بدید .....

    در روش سنتی زرده تخم مرغ رو جدا میکنن و بعد از پخت به صورت خام روی نون میزارن اگر زرده خام دوست دارید میتونید این کار روبکنید. بعد نون کناره های خاچاپوری رو به زرده تخم مرغ میزنن و میخورن. میدونم که تخم مرغ خام با ذائقه ایرانی ها زیاد جور نیست.نوش جان

    نكته:میتونید خمیر رو شب درست کنید روش رو خوب بپوشانید تا بهش هوا نرسه بزارید داخل یخچال صبح بزارید بیرون تا هم دمای محیط بشه و بعد بپزید

    انواع صبحانه | صبحانه کامل
  • ۰۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    املت_انار

    مواد لازم

    انار ترش: 3 عدد 

    پیاز: 3 عدد 

    سیر: 5 حبه 

    تخم مرغ: 3 عدد 

    روغن، نمک، فلفل: به مقدار لازم 

    طرز تهیه 

    انارها را دانه کنید و در ظرفی بریزید، تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و 1 دقیقه باچنگال مخلوط نمائید. سیر و پیاز را خرد کنید، در تابه مقدار کافی روغن بریزید و سیرها و پیازهای خرد شده را در ان سرخ کنید و پس از اینکه طلایی شدند انارها، نمک و فلفل را به انها اضافه کنید. مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شودن سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    صبحانه_كروك_مادام

    كروك مادام يك صبحانه لذيذ فرانسوى است كه با نان تست تهيه ميشود و در سراسر دنيا طرفداران بسيارى دارد.

    در زبان فرانسه كروك به معناى تُرد ميباشد كه بيانگر لطافت و نرمى اين صبحانه بسيار لذيذ است .

    مواد لازم : 

    نان تست             ٤ ورق 

    پنير چدار ورقه اى       ٤ ورق 

    تخم مرغ                ٢ عدد 

    كره               ٥٠ گرم 

    ژامبون گوشت يا مرغ      ٢ ورق 

    نمك و فلفل           كمى

    @ashpazima

    تخم مرغها را در ظرف مناسبى بشكنيد و به ميزان خيلى كم نمك و فلفل بزنيد ، كمى با چنگال بزنيد تا يكنواخت شود .

    روى نان تست يك ورقه پنير سپس يك ورقه ژامبون و دوباره يك ورقه پنير قرار دهيد و يك نان ديگر روى آن گذاشته و كمى با دست فشار دهيد تا بهم بچسبند سپس كره را در تابه مناسبى گرم كنيد ، ساندويچها را در مخلوط تخم مرغ بزنيد طورى كه تمام اطراف آن آغشته به تخم مرغ شود سپس در كره با شعله ملايم سرخ كنيد .

    ميتوانيد يك تخم مرغ  را نيمرو كرده و روى ساندويچ قرار داده و سرو كنيد .

    نوش جان 

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    املت کیسه_ای

     

     مواد لازم:

    تخم مرغ 2 عدد 

      کالباس خرد شده  چند برگ 

     پنیر چدار رنده شده  نصف لیوان

    پیاز کوچک خرد شده  1 عدد  

     فلفل دلمه‌ای  یک عدد متوسط

    قارچ متوسط  2 عدد

     سس گوجه فرنگی  2 قاشق

     

    طرز تهیه:

    این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند  بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. وقتی تموم مواد رو با هم مخلوط کردید داخل کیسه فریزر بریزید و از طرفی قابلمه ای رو پرآب کنید و بذارید آب جوش بیاد. کیسه رو داخل قابلمه بذارید و سرش رو بیرون قابلمه بگیرید و در قابلمه رو ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره. تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه. نهایتا به هرشکلی که دوست دارید سرو کنید.

    من از پنیر و پیاز استفاده نکردم. بجای سس گوجه فرنگی هم از خود گوجه تازه خردشده ریختم. برای ادویه هم، نمک و فلفل سیاه و زعفرون و پودر سیر ریختم.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۰۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    شیرینی مخصوص صبجانه:

    125 گرم کره( نرم شده)

    نصف لیوان پودر قند1

     قاشق سر پر قهوه فوری

     1 قاشق بکینگ پودر

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    2 لیوان پودر گردو 

    طرز تهیه

    درجه حرارت فر را در 180 درجه قرار می دهیم

    کره نرم شده و پودر قند را باهم مخلوط کرده و باهمزن برقی  خوب هم می زنیم اگر به دلیل سفت بودن با همزن برقی  سخت بود با همزن دستی هم بزنید سپس قهوه  و بگینگ پودر و وانیل ریخته به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم میریزیم تا خمیر شود و بدست نچسبد از خمیر به اندازه گردو برداشته و شکل داده  و در کاغذ روغنی در سینی فر می چینیم رویش گردوها را ریخته و در فر گرم قرار می دهیم 20 دقیقه بعد از فر در اورده وقتی کمی سرد شده آماده سرو است.

     

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    #نیمروی_قالبی_فلفل_دلمه ای 

    🌺 مواد لازم:

    فلفل دلمه ای 1 عدد  

    تخم مرغ 3 عدد    

    گوجه فرنگی 1 عدد

    کره یا روغن به مقدار لازم    

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    🌺 طرز تهیه:

    گوجه و فلفل دلمه ای را بصورت حلقه ای برش بزنید. کف ماهیتابه مقداری روغن یا کره بریزید ، حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید. اجازه دهید گوجه گرم شود سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ بشکنید و نمک و فلفل بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ) سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۷:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    یک املت خوش طعم زمستانی

    در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    املت یکی از غذاهای خوش طعمی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. شما به راحتی می توانید با دستور زیر یک املت سبزیجاتی و فوق العاده خوش طعم درست کنید. این املت می توانید یک شام عالی و سبک برای شب های زمستان باشد.

     

    مواد لازم برای املت پنیر و اسفناج:

    روغن مایع : یک قاشق غذا خوری

    تخم مرغ هم زده شده : 3 عدد

    اسفناج خرد شده : یک پیمانه

    پیاز کوچک نازک برش زده : یک چهارم پیمانه

    قارچ  خرد شده : نصف پیمانه

    سیر رنده شده : یک حبه

    گوجه فرنگی خرد شده : نصف پیمانه

    پنیر  خرد شده : 3 قاشق غذا خوری

     

    طرز تهیه املت پنیر و اسفناج:

    در یک کاسه، تخم مرغ،  اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.

    سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر  و سرو کنید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۰۶:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    یک دمنوش عالی برای صبحانه

    یک نوشیدنی نشاط آور وضد افسردگی بسیار مناسب فصل سرما

    ✳مواد لازم:

      ⭕ 5 گرم  گل گاو زبان

      ⭕ 2 گرم  اسطخودوس

      ⭕  10 گرم  نبات

      ⭕ 1 عدد  لیمو عمانی پوست گرفته

      ⭕ 3 لیوان  آب جوش

      ⭕ 1 برش  لیمو ترش 

    ✅طرز تهیه:

    گیاهان مذکور را نیم کوب کنید، سپس آنها را همراه نبات و لیمو داخل قوری به مدت 20 دقیقه⏰ بگذارید تا دم بکشد. دمنوش حاصل را از صافی رد کرده و داخل لیوان مورد نظرتان بریزید و همراه با برش تازه لیمو سرو کنید

    از نوشیدن لذت ببرید ☕☕

    انواع صبحانه | صبحانه کامل
  • ۰۷:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    نان_صبحانه_سه_رنگ

    مواد لازم: 

    3 تا 4 پیمانه آرد 

    یک قاشق غذاخوری مایه خمیر

    1/2پیمانه آب گرم

    1/2 پیمانه شیر گرم

    2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

    1 قاشق غذا خوری شکر 

    1 قاشق چای خوری نمک

    200-250 گرم برگ اسفناج تازه

    1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی

     

     

    روش تهیه:

    اسفناج تازه رو در مخلوط کن یا آسیاب برقی پوره کنین(اگه خیلی خشکه و خوب پوره نمیشه یک قاشق مربا خوری آب اضافه کنین)

    مایه خمیر رو با آب گرم و شکر مخلوط کنین و کنار بگذارید تا عمل بیاد

    در یک ظرف بزرگ دو پیمانه آرد بریزین و وسطش رو گود کنین، و مخمر عمل اومده رو وسطش بریزین

    شیر، روغن زیتون و نمک رو هم اضافه کنین و کم کم مواد رو با هم مخلوط کنین و در صورت نیاز آرد اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاد

    خمیر کیم چسبنده س و نباید خیلی آرد بریزین و سفت بشه 

    بعد از ورز دادن روشو بپوشونین و در جای گرمی برای مدت حد اقل یک ساعت قرار بدید تا افزایش حجم پیدا کنه

    خمیر رو بعد از ور اومدن کمی ورز بدید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنین

    یک قسمت رو ساده کنار بگذارین و یک قسمت رو با پوره اسفناج(اگه خمیر نرم و چسبنده شد 1-2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنین ) و یه قسمت رو هم با رب گوجه مخلوط و ورز بدید تا یکدست رنگی بشن

    سه قسمت رو به صورت نوار هم اندازه در بیارین و کنار هم بترتیب اسفناجی ،ربی و ساده بچینین و بدون کشیدن خمیر گیسبافت کنین

    روی خمیر دستمال پارچه ای تمیزی قرار بدید و در جای گرمی نیم ساعت بهش استراحت بدین

    سپس خمیر رو در قالب لوف یا در سینی فر قرار بدید و در فر از پی گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 30 دقیقه(زمان پخت بسته به ضخامت خمیر و نوع فر متفاوته) قرار بدید(درصورت تمایل میتونین با ترکیب زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر رومال کنین)

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    وای مرسی چه چیزای جالب بود مرسی
  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    پای صبحانه

    •    تعداد: 6 تا 8 نفر

    •    زمان تهیه: 20 دقیقه

    •    زمان سرد شدن: 2 ساعت

    •    زمان پخت: 50 دقیقه

     

    مواد لازم

    •    8 ورق ژامبون

    •    نصف پیمانه خرده نان

    •    5 عدد تخم مرغ

    •    2.5 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده

    •    یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده

    •    نصف پیمانه پنیر سفید

    •    1/3 پیمانه شیر

    •    ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

    •    نصف قاشق چایخوری نمک

    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    روش تهیه

    1. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. وقتی ژامبون ها سرد و خشک شدند آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

    2. خرده های نان را داخل تابه بریزید و تفت دهید. سپس آنها را داخل کاسه بریزید، روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید.

    3. قالب پای را چرب کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. ژامبون های خرد شده، سیب زمینی رنده شده، پنیر سوئیسی، پنیر سفید، شیر، ¼ پیمانه پیازچه، نمک، فلفل سیاه و سس فلفلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل ظرف پای بریزید و 2 تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. خرده های نان را روی مواد بریزید و بدون در به مدت 50 دقیقه داخل فر بگذارید.

    انواع صبحانه | صبحانه کامل
  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    صبحانه_خوشمزه

    صبحانه شیک و خوشمزه با تخم مرغ

    كمی سس پستو يا آلفردو يا سس های معمولی به هنگام سرو، بد نيست.

    با یادگیری و تهیه این صبحانه خوشمزه ، خانواده خود را سورپرایز کنید . برای آموزش طرز تهیه این صبحانه شیک و مجلسی و مقوی با ما در سماتک همراه باشید .خمير يوفكا را با قلم مو و كره ي ذوب شده چرب كنيد (هر دو طرف)داخل قالب مافين بگذاريد (دوتا سه لايه لازمه ،با وصله پينه كردن ميشه اينكارو آسون كرد )

     

    ژامبون خرد شده و پنير پيتزا رنده شده داخل قالب بريزيد .آويشن بپاشيد و سپس يك عدد تخم مرغ را با احتياط روي مواد بشكنيد .نمك و فلفل سياه را حالا اضافه کنید . در فر ٢٠٠ درجه بپزيد .

     

    لبه هاي يوفكا كه طلايي شد حاضره ،ولي شما ميتونيد به ميزان پخته شدن تخم مرغ هم توجه كنيد .

     

    نكته ؛ كمي سس پستو يا آلفردو يا سس هاي معمولي به هنگام سرو ،بد نيست . ولي توي مواد نميزنيم كه يوفكا كريسپي بشه !(برشته) نوش جان

    انواع صبحانه | صبحانه کامل
  • ۰۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    تخم مرغ رو هم میشه طوری درست کرد که وقتی میبین گشنه بشی

    انواع صبحانه | صبحانه کامل

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان