این دستور پخت و از تو نت دیدم
زرشك پلو با ته ديگ مغز آفتابگردانفكر مي كنم اين غذارو همه بلد باشين ، فقط يه توضيح كوچولو بدم....
همونطور كه هميشه گفتم من از طعم شيريني توي غذا خوشم نمياد ، براي همين موقع تفت دادن زرشك و خلال پسته ، از شكر استفاده نكردم....
براي ته ديگ هم ، وقتي برنج رو آبكش كردم ، توي قابلمه روغن ريختم و مغز آفتابگردان رو روي روغن داغ پخش كردم ، طوري كه كاملا كف ظرف رو بپوشونه و بعد با كفگير پرس كردم ... بعد برنج آبكش شده رو روش ريختم تا دم بكشه....
بعد هم موقع سرو از مخلوط برنج زعفراني ، زرشك و پسته استفاده كردم