پلو یوناني
سینه مرغ |
1 عدد کامل |
پیاز |
1 عدد |
هویج حبه شده |
2 عدد بزرگ |
نخود فرنگی نیم پز
|
1 لیوان |
قارچ حبه شده |
یک و نیم لیوان |
زرشک سرخ شده |
5 قاشق غذاخوری |
برنج |
3 پیمانه |
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج |
به میزان لازم |
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.
قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.
سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.
پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.
البته در پلو
یونان
ی اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.