خانه
97.7K

انواع پلو

  • ۱۳:۵۵   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پلو یوناني


    طرز تهیه پلو یونانی, طرز درست کردن پلو یونانی, طرز پخت پلو یونانی,انواع پلو و چلو






























    سینه مرغ1 عدد کامل 
     پیاز1 عدد
    هویج حبه شده2 عدد بزرگ
    نخود فرنگی نیم پز 

     1 لیوان
    قارچ حبه شدهیک و نیم لیوان
    زرشک سرخ شده5 قاشق غذاخوری
     برنج3 پیمانه
    روغن برای سرخ کردن و طبخ برنجبه میزان لازم
    زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفلبه میزان لازم



    در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.


     


    قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.


     


    نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.


     


    سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.


     


    پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.


     

    البته در پلو یونانی اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان