خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
97.7K
انواع پلو
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۳:۴۷ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
مــــــــاني پلو از غذاهاي دامغان هستش ....
مواد اوليه ..
برنج : ٣ پيمانه
نمك، فلفل سياه ، زردچوبه و روغن مايع به مقدار لازم
لپه :٢/١ پيمانه
گوشت خورشي :٤٠٠ گرم
پياز داغ:٤/١ پيمانه
ماست چكيده : ٢/٣ پيمانه
تخم مرغ ١: عدد
زعفران (ساييده و حل شده در آبجوش): ١/٤ پيمانه
كره يا روغن جامد : ٢/١ پيمانه
زيره: ١ق.چ
رشته پلويي: ٢٠٠ گرم
كشمش پلويي : ١ پيمانه ( من استفاده نكردم )
زرشك تميز و خشك شده: ٢/١ پيمانه
طرز تهيه :
لپه را ٢٤ ساعت قبل با آب خيس كرده (در اين فاصله ١-٢ بار آب آنرا عوض كردم). هنگام مصرف در آبكش ريخته و با ٢ پيمانه آب پختم.
در اواخر پخت نمك اضافه كرده و در آبكش ريختم.
زرشك را با مقداري روغن تفت دادم......
در تابه ي مناسبي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دادم تا داغ شود . سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادم تا حدي كه آب آن كاملا كشيده شود . پس از اين مرحله پياز داغ و زردچوبه و مقداري فلفل رااضافه كردم و گذاشتم تا بپزه (در اواخر پخت نمك را اضافه كردم).
ماست و تخم مرغ و زعفران و كره، زرشك و زيره را باهم مخلوط كردم . تا بصورت سس درآمد . سپس گوشت پخته شده را داخل آن ريختم و گذاشتم تا بمونه ....موقع آبكش كردن برنج در اواخر پخت رشته پلو و لپه را به آن اضافه كردم و پس از چند جوش كه رشته نرم شد در آبكش ريختم و در قابلمه ي مورد نظرم روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دادم تا داغ شد.
گوشت پخته شده را از سس بيرون آوردم .
مقداري برنج آبكش شده را به سس اضافه كردم و كف قابلمه ريختم .
وبه همراه گوشت در قابلمه روي مايع برنج ريختم و برنج سفيد را روي آن ريختم .
در ظرف را گذاشتم و حرارت را زياد كردم . كره را با حرارت ملايم ذوب كردم و زماني كه بخار برنج بلند شد كره را روي آن ريختم. سپس حرارت را ملايم كردم و در قابلمه را گذاشتم . پس از اينكه برنج دم كشيد آن را در ظرف مناسبي برگرداندم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات