خانه
97.7K

انواع پلو

  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    لوبيا پلو با ته ديگ كنجد و سيب زميني

    اين بار من رب رو حذف كردم و براي رنگش فقط از پوره گوجه فرنگي تابستوني و زعفران استفاده كردم ...
    ٤٠٠ گرم گوشت خرد شده رو با يك پياز ريز شده و يك حبه سير له شده تفت دادم ، ادويه مخلوط ( دارچين ، زنجبيل ، خردل ، فلفل ، زردجوبه ) اضافه كردم و باز به تفت دادن ادامه دادم ...بعد هم حدود دو پيمانه پوره گوجه فرنگي رو ريختم و گذاشتم تا بپزه ...يه كمي كه گذشت يك و نيم پيمانه لوبياي خرد شده و زعفران رو ريختم ، مي تونين لوبيا رو از همون اول با گوشت تفت بدين ...بعد هم صبر ميكنيم تا مايه خوب جا بيفته ...
    موقع آبكش كردن برنج براي ته ديگ ، دو عدد سيب زميني خام رو رنده مي كنيم و با مقداري كنجد و نمك مخلوط ميكنيم و بعد از داغ كردن روغن ، مخلوط سيب زميني و كنجد رو كف قابلمه پخش مي كنيم و از برنج و مايه گوشتي لايه لايه مي ريزيم و ميذاريم تا دم بكشه ......



    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان