خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك برگردان سيب

    اين كيك يكى از خوشمزه ترين و لطيفترين كيكهاى عصرانه است .

    مواد لازم : 

    تخم مرغ.     ٢عدد

    شكر.        نصف پيمانه 

    روغن.       نصف پيمانه 

    آرد.        ١ پيمانه 

    خامه.       ٣ ق غ 

    وانيل.      ١/٤ ق چ 

    بيكينگ پودر.     ٢ ق چ 

    سيب      ٣ عدد 

    شكر براى كارامل.    ٤ ق غ پر 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه : 

    فر را روى ١٨٥ درجه سانتى گراد تنظيم كنيد .

    ٤ قاشق شكر را در ظرفى روى حرارت متوسط قرار دهيد تا شكر آب شده وكاراملى شود كارامل را كف قالب كيك بريزيد و سيبهايى را كه ورقه كرده ايد روى كارامل بچينيد.

    تخم مرغها را با شكر و وانيل خوب بزنيد سپس خامه را اضافه كنيد و بعد از آن روغن را اضافه كرده وبعد از مخلوط شدن همزن را خاموش كنيد آرد و بيكينگ پودر را با هم ٣ بار الك كنيد وبه مايه تخم مرغ اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود . 

    مايه كيك را روى سيبها ريخته رويش را صاف كنيد و حدود ٤٥ دقيقه بپزيد .

    كيك را از فر خارج كنيد وبعد از سرد شدن در ظرف سرو برگردانيد و به دلخواه تزئين كنيد .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک ژله ای

    این کیک یکی از خوشمزه‌ترین و نرم ترین کیک‌هایی است که تا به حال خورده‌اید. شما می‌توانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید.

    مواد لازم برای تهیه‌ی این کیک:

    یک بسته 510 گرمی پودر کیک
    3 عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی عمل کنید)
    یک سوم پیمانه کره یا یک سوم پیمانه روغن
    یک پیمانه آب
    یک بسته 85 گرمی ژلاتین
    خامه برای تزیین
    میوه مورد نظر (اختیاری و دلخواه)
    طرز تهیه:

    کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی آماده کنید.
    اجازه دهید روی سینی کاملا خنک شود.
    با استفاده از یک چنگال بر روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید.
    ژلاتین خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی آن آماده کنید.
    حالا ژله آماده شده را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید.
    کیک را داخل یخچال بگذارید تا ژله روی آن خودش را بگیرد.
    کیک را روی بشقاب یا ظرف مناسب سرو، قرار دهید.
    خامه مورد نظر را روی آن بریزید و با میوه تزیین نمایید. شما می‌توانید کیک اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر هويج

    موزائيك هويج

    كيك يخچالى هويج

    🌺🌺🌺@ashpazima

    امروز ميخوام يه دسر ساده و راحت و خوشمزه را بهتون آموزش بدم . براى اون دسته از عزيزانى كه تقاضا كرده بودند.

    مواد لازم:

    هويج                ١ كيلو

    شكر               ١/٥ ليوان

    نشاسته ذرت          ٤ ق غ

    وانيل           نوك ق چ

    زعفران ساييده          نصف ق چ 

    آبليموى تازه           ١ ق م 

    بيسگوئيت پتى بور       حدود ٢/٥ بسته 

    طرز تهيه:

    هويج را بپزيدو كاملا له كنيد طورى كه كاملا يكنواخت ونرم شود. نشاسته را در يك ليوان آب هم زده مخلوط كنيد و به هويجهاى له شده اضافه كنيد، ظرف را روى حرارت قرار دهيد، شكر و زعفران را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قوام بيايد . وانيل و آبليمو را اضافه كنيد و از روى حرارت برداريد در ظرف مناسبى پلاستيك نازك بياندازيد ( كيسه فريزر) سپس يك رديف بيسگوئيت كف ظرف بچينيد و مقدارى از مايه هويج روى آنها بماليد همينطور لايه لايه ادامه دهيد تا مايه هويجى شما تمام شود . لايه آخر بايد از مايه هويجى باشد. روى  ظرف را با نايلون بپوشانيد و ظرف را در يخچال قرار دهيد . بعد از چند ساعت دسر شما آماده است . دسر را از قالب خارج كرده و در ظرف سرو قرار دهيد و روى آنرا به سليقه خود تزئين كنيد .

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك هويج و گردو 

    مواد لازم:

    تخم مرغ            ٤عدد

    آرد سفيد            ٢ پيمانه

    شكر                ١ پيمانه

    روغن مايع          ١ پيمانه سرخالى

    هويج رنده شده    ٢ پيمانه

    گردوى خرد شده       ١/٢ پيمانه

    بيكينگ پودر             ١ ق چ 

    وانيل                ١/٤ ق چ 

    دارچين              ١ ق غ 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    ابتدا فر را روى دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد . هويجها را رنده كرده و آب اضافى آنرا بگيريد . آرد و بيكينگ پودر و دارچين را با هم مخلوط كرده و سه بار الك كنيد . قالب را چرب و آرد پاشى كنيد .

    تخم مرغ و شكر و وانيل را خوب با همزن بزنيد تا كاملا روشن و كشدار شود . روغن را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن بزنيد و همزن را خاموش كنيد مخلوط الك شده آرد را كم كم به مايه تخم مرغى اضافه كرده و با ليسك به طور چرخشى مخلوط كنيد و در انتها هويج رنده شده و گردوى ريز شده را به مايه كيك اضافه كنيد . مايه را در قالب ريخته و حدود ٥٠ تا ٦٠ دقيقه در فر گرم شده قرار دهيد تا كاملا پخته شود بعد از سرد شدن در ظرف سرو برگردانيد .

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک فندق وشکلات تلخ

    موادلازم:

    آرد : ۲۷۵ گرم
    مارگارین: ۲۰۰ گرم
    شکر قهوه ای: ۵۰ گرم
    شکر سفید: ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ: ۵ عدد
    ماست چکیده: ۱۰۰ گرم
    آب گرم: ۱۲۵ میلی لیتر(نصف لیوان)
    پودر فندق تست شده: ۲۰۰ گرم
    روغن مایع: ۶۰ میلی لیتر
    بیکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
     
    روش تهیه:

    ۱. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب می‌زنیم تا پف کند.

    ۲. تخم‌مرغ ها را یکی‌‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. ماست را نیز اضافه می کنیم.

    ۳. آب ‌گرم را همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر فندق تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.

    ۴. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتی‌متر ریخته و به‌ مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

    ۵. ‌برای تزیین کیک از هر کرم یا خامه‌ای که باب سلیقه است استفاده می‌کنیم. من روی کیک را در این عکس با کرم گاناش تلخ (مخلوط مساوی خامه و شکلات) تزیین کرده و از دو کیک روی هم یعنی دو برابر مواد استفاده کرده‌ام.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    کیک ژنواز (پرتقالی)

    http://ponila.com/post/269228/browse-source-page/

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك مربايى

    مواد لازم 

    شير.      ١/٢ پيمانه 

    روغن.     يك پيمانه سرخالى 

    شكر.    ١٠ قاشق غذا خورى 

    مربا يا مارمالاد.       ٥تا٦ ق غ 

    وانيل.     كمى 

    تخم مرغ.       ٤ عدد 

    ارد.       ٢/٥ پيمانه 

    بيكينگ پودر       ١ق م 

    خلال بادام وپسته.     مقدارى براى تزئين 

    زرده تخم مرغ       يك عدد براى تزئين 

    طرز تهيه 

    ابتدا روغن را در ظرفى ميريزيم وشكر را به ان اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تا شكر در روغن حل شود وبه صورت كرمى پوك وسفيد رنگ در ايد سه تا زرده را از سفيده جدا ميكنيم ويكى يكى به كرم روغن وشكر اضافه ميكنيم وتخم مرغرچهارم را كامل استفاده ميكنيم 

    بيكينگ پودر و وانيل را به شير اضافه ميكنيم و كم كم به مايه اضافه ميكنيم وهم ميزنيم بعد ارد را اضافه ميكنيم 

    مايه را در قالب ميريزيم ومقدارى از مايه را نگه ميداريم روى مواد مارمالاد را ميماليم طورى كه به ديواره قالب ماليده نشود وروى ان خلال ها را ميريزيم 

    باقيمانده مايه كيك را ارد اضافه ميكنيم تا خميرى قابل پهن كردن به دست بيايد 

    انرا پهن كرده نوارهاى باريك برش ميزنيم وبا اين نوارها روى كيك را تزئين ميكنيم وزرده تخم مرغ را روى نوارها ميماليم 

    قالب را در فر از پيش گرم شده با درجه ١٨٠ قرار ميدهيم وميپزيم

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك خرمالو 

    مواد لازم 

    تخم مرغ.    ٣ عدد 

    شكر.       ٣٠٠ گرم 

    ارد سفيد.     ٣٠٠ گرم 

    خرمالو       يك پيمانه ميكس شده 

    روغن مايع.       يك پيمانه 

    بيكينگ پودر.     ٢ق چ 

    جوش شيرين.     نصف ق چ 

    نمك.     نصف ق چ 

    مغز گردوى خرد شده.     نصف پيمانه 

    طرز تهيه :

    فر را با حرارت ١٨٥ درجه سانتى گراد روشن كنيد .

    قالب مورد نظر را كه بهتر است از نوع ميان تهى باشد چرب كنيد وارد پاشى نماييد .

    تخم مرغها را با همزن برقى خوب بزنيد وشكر را ارام ارام به ان اضافه كنيد تا كرم رنگ وكشدار شود روغن مايع را اضافه كرده وبعد از دو سه دور هم زدن دستگاه را خاموش كنيد 

    ارد را با بيكينگ پودر ونمك وجوش شيرين مخلوط كرده و روى مايه تخم مرغى الك كنيد وبا ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود .

    در انتها پوره خرمالو وگردوى خرد شده را اضافه كنيد ومخلوط كنيد . 

    مايه را در قالب ريخته وبه مدت يك ساعت داخل فر گرم شده قرار دهيد 

    با خلال دندان كيك را تست كنيد تا از پخت ان مطمئن شويد 

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك نسكافه

    مواد لازم

    كره.   يك دوم پيمانه

    شكر    يك ويك چهارم پيمانه 

    تخم مرغ درشت.   سه عدد. اگر كوچك بود حتما چهار عدد استفاده كنيد

    خامه زده نشده  ١/٣ پيمانه 

    ارد.   دو پيمانه 

    B.p دو قاشق مرباخورى 

    جوش شيرين نصف قا شق مرباخورى 

    نسكافه دو ق.س كه در ١/٤ پيمانه اب ولرم حل كرده ايد

     

    همه مواد را با هم با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم ودر قالب چرب شده وارد زده ميريزيم در فر از قبل گرم شده با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت ميپزيم حدود ٤٥ دقيقه تا يك ساعت 

    بعد از خنك شدن كيك را از ارتفاع به سه قسمت تقسيم ميكنيم واز كرم نسكافه لاى هر طبقه وروى كيك ميماليم وبه دلخواه تزيين ميكنيم

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۵/۴/۳۰
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    ماربلد برانیز، کیک قهوه خورهای حرفه ای

    مواد لازم:

    پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
    شکلات: ۱۰۰ گرم
    بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
    وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
    کره: ۱۵۰ گرم آرد: ۱۵۰ گرم
    نمک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
    ‌تخم‌‌مرغ:‌‌ ۴ عدد
    گردو: یک پیمانه شکر: ۶۰ گرم

    مواد لازم رویه

    کره نرم: ۵۰ گرم
    وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
    ‌تخم‌‌مرغ: ۲ عدد پنیر خامه‌ای: ۳۰۰ گرم
    آرد: ۳ قاشق سوپخوری
    شکر: یک‌دوم پیمانه

    روش تهیه:

    قالب چهارگوش ۲۰ سانتی‌متری را چرب کرده و کره را با شکلات و پودر کاکائو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و نمک را نیز مخلوط کرده و الک کنید. تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزنید تا پوک شود. مواد خشک الک شده و بعد محلول شکلات و در آخرین مرحله گردو خرد شده را از مواد به اندازه ۶ قاشق سوپ‌خوری کنار بگذارید و باقی را درون قالب آماده بریزید و با نوک چاقو به شکل ماربلد درآورید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

    روش تهیه رویه:

    ۱. کره نرم شده را با شکر بزنید، سپس پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد لطیف شود.

    ۲. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس آرد و وانیل را بیفزایید و با درجه متوسط همزن حدود یک دقیقه مواد را بزنید، اکنون مواد آماده است. بعد از خارج کردن قالب از فر حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود، سپس به ابعاد دلخواه برش دهید.
    نکته:

    کف قالب را پس از چرب کردن کاغذ روغنی پهن کرده و روی کاغذ را نیز چرب کنید تا بهتر از قالب جدا شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    شیرینی برشی فلورانتین ...........

    http://ponila.com/post/290949/browse-source-page/

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۵/۵/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    برشتوك نخودچى

    برشتوك نخودچى و يا شير مرغ يكى ديگر از شيرينى هاى سنتى ايرانى است كه براى پذيرايى به خصوص در ايام نوروز بسيار مناسب است و با استفاده از مواد اوليه مرغوب طعمى به ياد ماندنى را به ارمغان خواهد آورد. 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم :

    آرد نخودچى خالص و مرغوب.       ٥٠٠ گرم 

    روغن جامد.        ٢٥٠گرم 

    پودر قند نرم.         ٢٥٠ گرم 

    پودر پسته.          ١٠٠ گرم 

    دارچين              ١ ق م 

    طرز تهيه : 

    آرد نخودچى را در تابه ديواره بلندى با شعله متوسط تفت دهيد و مرتب بهم بزنيد تا به طور يكنواخت رنگ آن كمى تغيير كند . مراقب باشيد آرد نخودچى نسوزد . 

    سپس روغن را اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كنيد و تفت دهيد پودر قند و دارچين را هم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد . مايه را روى يك سينى به قطر ١/٥ سانت پهن كنيد و به آن شكل مربع يا مستطيل منظم بدهيد و روى آنرا كاملا صاف كنيد تا قطر آن در تمام سطح به يك اندازه باشد . پودر پسته را به طور يكنواخت روى سطح شيرينى بريزيد و پس از اينكه كمى سرد شد به شكل مربع يا مستطيل برش بزنيد و در ظرف بچينيد .

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۵/۵/۱۸
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک پنبه ای

    مواد لازم :
    تخم مرغ ١ عدد
    شکر ١ پیمانه
    ماست ١ پیمانه
    روغن ١/٢ پیمانه
    آرد ٢ پیمانه
    جوش شیرین ١ ق. م
    پگینگ پودر ١ق. م
    وانیل ١ ق. م
    نمک  نوک کاردک
    طرز تهیه:
    ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده والک میکنید .
    در یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود و کمی پف کند بعد روغن را اضافه کرده و باهمزن زده و حالا ماست را اضافه کرده و هم میزنیم حالا مواد خشک را که با هم مخلوط کرده بودیم را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم زیاد نباید هم زد در حدی که مواد کاملا مخلوط شده باشد. اگه دوست داشتید میتوانید کمی از مواد را نگهدارید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید یا کشمش یا گردو بریزید . ته قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشیده و حالا مواد را ریخته و در فر میگذاریم به مدت ۴۵ دقیقه
    به هیچ عنوان در فر باز نشود چون پف کیک میخوابه.
    نوش جون
     البته من به جای جوش شیرین از بکین پودر استفاذه کرذ

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۵/۵/۱۸
    avatar
    نیکی9292
    کاربر فعال|245 |416 پست
    سلام به همه الان من همه این کیکارو میخوامممممم......
  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک پرتقالى

                         

    مواد لازم

    کره 200 گرم/تخم مرغ3 عدد/آرد 300 گ/شکر200 گ/آب پرتقال  3/1 پ/پکین پادر 1 ق چ/زنده پوست پرتقال یک ق چ /اسلایس انواع مرکبات به مقدار لازم

    🌺🌺🌺@ashpazima

      طرز تهیه 

    کره را با شکر زده تا سبک و کرم رنگ شود تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده

    رنده پوست پرتقال را اضافه کرده

    آرد و پکین پادر  را باهم الک کرده و به تناوب با آب پرتقال در سه نوبت اضافه کنید

    ته قالب را چرب کرده اسلایسهای مرکبات را به شکل دلخواه بچینید و روی آنها کمی شکر بپاشید 

    مایه کیک را در قالب آماده شده  بریزید و در فری که قبلا گرم کرده اید با درجه 170 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه بپزید

    کیک را بعد از سرد شدن داخل ظرف پذیرایی برگردانید به طوریکه سلایس مرکبات روی کیک قرار گیرد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    نیکی9292
    کاربر فعال|245 |416 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    کیک پرتقالى

                         

    مواد لازم

    کره 200 گرم/تخم مرغ3 عدد/آرد 300 گ/شکر200 گ/آب پرتقال  3/1 پ/پکین پادر 1 ق چ/زنده پوست پرتقال یک ق چ /اسلایس انواع مرکبات به مقدار لازم

    🌺🌺🌺@ashpazima

      طرز تهیه 

    کره را با شکر زده تا سبک و کرم رنگ شود تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده

    رنده پوست پرتقال را اضافه کرده

    آرد و پکین پادر  را باهم الک کرده و به تناوب با آب پرتقال در سه نوبت اضافه کنید

    ته قالب را چرب کرده اسلایسهای مرکبات را به شکل دلخواه بچینید و روی آنها کمی شکر بپاشید 

    مایه کیک را در قالب آماده شده  بریزید و در فری که قبلا گرم کرده اید با درجه 170 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه بپزید

    کیک را بعد از سرد شدن داخل ظرف پذیرایی برگردانید به طوریکه سلایس مرکبات روی کیک قرار گیرد

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

    بههههههه بهههه چه خوشگل روناک جوووووون دلمون خواست11111111

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۵/۵/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك فاج شكلاتى

    مواد لازم :

    شكلات تخته اى تلخ يا شيرى             ٢٥٠ گرم 

    كره                  ١٢٥ گرم 

    شكر                 ١٥٠ گرم 

    آرد                    ١٢٥ گرم 

    بيكينگ پودر           ١ ق چ 

    تخم مرغ             ٤ عدد

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه:

    ابتدا فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن كنيد . قالب مستطيل ٢٠*٣٠ سانتى را چرب كرده با كاغذ روغنى بپوشانيد و روى كاغذ را نيز چرب كنيد.

    شكلات را خرد كرده و با كره مخلوط كنيد ، روى بخار آب قرار دهيد تا ذوب شوند.آنرا كنار بگذاريد تا خنك شود. تخم مرغها را با همزن بزنيد و با بقيه مواد به ظرف شكلات منتقل كنيد و همه مواد را با دور كند همزن بزنيد تا يكتواخت شود . مايه كيك را داخل قالب ريخته و به مدت تقريبى نيم ساعت بپزيد . پس از اينكه از پخت كيك مطمئن شديد قالب را از فر خارج كرده و پس از ده دقيقه كيك را روى تورى سيمى برگردانيد تا كاملا خنك شود .

    ميتوانيد كيك را از ارتفاع برش داده و با خامه شكلاتى لايه بندى كنيد و نيز ميتوانيد اين كيك خوشمزه را ساده سرو كنيد.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۵/۵/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نان شيرمال

    مواد لازم:

    آرد                  ٥تا٦ فنجان 

    روغن               ٢/٣ فنجان 

    زرده تخم مرغ       ٢ عدد

    شير                 ١ فنجان

    شكر             ٢/٣ فنجان

    مايه خمير          ١ ق س 

    نمك                   ١ ق چ 

    آب ولرم             به ميزان لازم 

    كنجد             كمى براى تزئين

    كره و شير        مقدارى براى رومال

    زنجبيل              در صورت تمايل ١ ق چ 

    🌺🌺🌺@ashpazima🍞🍞

    طرز تهيه:

    يك قاشق مرباخورى از شكر و مايه خمير را در شير گرم حل كنيد و كنار بگذاريد تا پف كند.

    آرد را در ظرف بزرگى بريزيد ، روغن ، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم افزوده و آب را به تدريج به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد . خمير نرم و لطيفى به دست مياد، خمير را ٥ دقيقه ورز دهيد و آنرا به ٦ قسمت مساوى تقسيم كنيد گلوله هاى خمير را به مدت يك ساعت استراحت دهيد . سپس فر را با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت و يا ١٨٥ درجه سانتى گراد گرم كنيد . گلوله هاى خمير را با وردنه كمى باز كنيد و روى سطح خمير را با قالب طرح بزنيد. كنجدو زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و روى سطح نانها بماليد نانها را در سينى فر چرب شده قرار دهيد و در طبقه وسط فر بپزيد تا روى نان طلايى شود. سينى را از فر خارج كرده و بعد از كمى سرد شدن روى نانها را كره مخلوط شده با شير بماليد تا نرم و براق شود.

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۱۲   ۱۳۹۵/۶/۴
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    شیرینی برشی فلورانتین ..........

    http://ponila.com/post/290949/browse-source-page/

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوكى شكلاتى لاهيجان

    مواد لازم:

    آرد سفيد           ٤٢٥ گرم

    شير                 ١٢٥ ميلى ليتر

    پودر كاكائو          ١ ق س 

    وانيل                 ١/٨ ق چ 

    بيكينگ پودر          ١/٢ ق چ 

    كشمش پلويى          ١٢٠ گرم

    روغن جامد ياكره        ١٥٠ گرم

    روغن مايع             ٥٠ گرم

    تخم مرغ             ٣ عدد

    گردوى خرد شده       ١٢٠ گرم

    پودر قند                ٢٢٥ گرم

    طرز تهيه :

    فر را با حرارت ١٦٠ درجه روشن كنيد.

    آرد، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را مخلوط و الك كنيد.

    روغن جامد و پودر قند را با همزن بزنيد تا لطيف و پفكى شود، روغن مايع را نيز اضافه كرده چند دقيق ديگر هم بزنيد.

    تخم مرغها را يكى يكى اضافه كرده و هر تخم مرغ را يك دقيقه با همزن بزنيد تا به خورد مواد برود. وانيل و شير را هم اضافه كرده و خوب با همزن بزنيد.

    سپس مخلوط آرد كاكائويى را روى مواد الك كرده و با ليسك مخلوط كنيد و در انتها گردو و كشمش را با ليسك با مواد مخلوط كنيد.

    كف سينى فر را كاغذ انداخته و از مواد دايره هاى يك اندازه روى كاغذ با فاصله قرار دهيد . سايز كوكى ها بعد از پخت بزرگتر ميشود . سينى را در فر گرم شده قرار داده و يك ربع تا بيست دقيقه بپزيد و در انتها شعله بالاى فر را براى يكى دو دقيقه روشن كنيد تا روى كوكى هم پخته شود. سينى را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كوكى ها كاملا خنك شوند بعد از كاغذ جدا كرده و در ظرف بچينيد.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان