خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    کیک_صبحانه

    مواد لازم

    تخم مرغ  یک عدد درشت و یک سفیده

    ارد  دو لیوان 175 گرم

    شکر  3،4 لیوان 160 گرم

    شیر  3،4 لیوان 190 گرم

    روغن  8 تا ق غ خوری 60 گرم

    وانیل 1،8 ق چ خوری

    بکینگ پودر یک ق غ خوری سر پر

    پسته و گردو خورد شده بمقدار لازم

    کشمش پلویی به مقدار لازم

    طرز تهیه

    اول تخم مرغ و شکر و وانیل روخوب میزنید تا رنگش روشن بشه.

    بعد شیر میریزیم و بعد روغن خوب که هم خورد با لیسک ارد رو که سه بار الک کردید قاشق قاشق به مواد بریزید ودورانی هم بزنید و درآخر بکینگ پودر رو اضافه کنید.

    قبل اماده کردن مواد فر رو روشن کنید رو دمای 170 درجه و پسته و گردو و خورد شده و کشمش رو هم اب بکشید و کمی نمش رو با دستمال بکشید تو آرد بغلطونید و بعد به مواد کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    من ارد میپاشیم رو پسته و گردو و کشمش هم میزنم که همه اردی بشه.

    و بعد در قالبی که از قبل چرب کرده ارد پاشی شده و اضافه ی ارد روهم بگیرید مواد رو بریزید روشو با هرچی دوست دارید تزیین کنید من با خلال پسته و شکلات چیپسی و کنجد تزیین کردم و بذارید به مدت 50 دقیقه تا یکساعت داخل فر رودمای 170 درجه وقتی روی کیک طلایی شد با چاقو وسطش بزنید اگه تمیز بیرون اومد اماده اس اگر نه تا زمان پخته شدن بمونه ولی حواستون باشه نسوزه.

    نکته: زمان بستگی به دمای فرتون داره شاید زودتر اماده شد.

    نکته: تا 40 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید پف کیک میخوابه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ‏‎

    شیرینی لانه پرنده

     

    مواد لازم برای 24 عدد: 

    340 گرم نارگیل درشت رنده شده

    2/3 فنجان شکر دانه ریز 

    6 قاشق غذاخوری آرد 

    ¼ قاشق چای خوری نمک 

    4 عدد سفیده تخم مرغ

    1 قاشق چای خوری وانیل 

    170 گرم شکلات 

    شکلات تخم مرغ 

    طرز تهیه:

    فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید

    نارگیل ، شکر ، آرد و نمک رو توی یک کاسه ی بزرگ بریزید

    سفیده تخم مرغ و وانیل رو به کمک همزن با دور متوسط بزنید و به مواد بالا اضافه کنید

    سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و با یک قاشق از مواد با فاصله روی سینی بریزید و روی اون رو با قاشق کمی گود کنید

    مدت 20 دقیقه توی فر بزارید تا بپزه

    بعد از پخت شکلات رو ذوب کنید و وسط شیرینی ها بریزید و اوی اون رو با شکلات هایی که شکل تخم مرغ دارن تزیین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    دونات خانگي 

    نتیجه تصویری برای دونات خانگي

    مواد لازم :

    آرد نان ...... حدود 500 گرم / 4 پیمانه و نیم

    خمیر مایه فوری .... 7 گرم / یک قاشق سوپخوری

    شکر ............ 40 گرم /یک سوم پیمانه

    آب ولرم ....... 60 گرم / یک چهارم پیمانه

    شیر .......... 250 میلی لیتر / یک پیمانه

    کره .......... 60 گرم

    تخم مرغ ..... 2 عدد

    نمک .......... یک سوم قاشق چایخوری

    وانیل .... کمی 

    روغن مایع سرخ کردنی

    شکلات و مارمالاد برای تزیین

    طرز تهیه:

    شیر و تخم مرغ و کره را بیرون از یخچال می گذاریم تا با محیط تقریبا هم دما شوند و از حالت سرد یخچالی درآیند.

    آب ولرم را در ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و یک قاشق شکر را در آن حل می کنیم . خمیر مایه را روی آن می پاشیم و با یک قاشق فقط یک دور آن را هم می زنیم .می گذاریم گوشه ای بماند . نیازی به پوشاندن در ظرف نیست .بعد از چند دقیقه خمیر مایه کف می کند و مثل عکس زیر می شود . نیازی نیست همه دانه های خمیرمایه کف کنند . همین که مقداری شان کف کردند کافی است .

    آرد و نمک وبقیه شکر ، کره نرم، تخم مرغ و وانیل و شیر را روی آرد می ریزیم . خمیر مایه عمل آمده را روی مواد ریخته و هم می زنیم . تا خمیر نرمی حاصل شود . به خمیر تا جایی ارد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست اید . اگر هنوز خمیر به دست تمیز شما می چسبد قاشق قاشق آرد اضافه کنید .آرد اضافی خمیر شمارا سفت می کند . سعی کنید چسبناکی خمیر را با ورز دادن روی یک سطح آرد پاشی شده بگیرید . خمیر باید کاملا یکدست شود . 

    خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را با محافظ غذا می پوشانیم و در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود . افزایش حجم خمیر کاملا در عکس مشخص است.

    جای انگشت و کف دست روی خمیر نشان می دهد که خمیر کاملا آماده است . البته لازم نیست این کار انجام شود! فقط برای نشان دادن اینکه جای انگشت روی خمیر آماده و ورآمده پر نمی شود.

    سینی مناسبی را چرب و آردپاشی می کنیم .بعد از استراحت خمیر ، روی سطح آرد پاشی شده خمیر راقرار داده و به چانه های 40 گرمی تقسیم می کنیم . از این مقدار خمیر تقریبا 24 تا چانه بدست می آید . اگر به ترازو دسترسی ندارید تقریبا به اندازه یک گردو چانه بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید . روی سینی را با پارچه پوشانده و 45 دقیقه در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم چانه ها دوبرابر شود. دو عکس زیر چانه ها را قبل و بعد از استراحت نشان می دهد:

    با یک قالب کوچک وسط چانه ها را سوراخ کرده و اضافه ها را برمی داریم.

    حالا روغن مایع را در ظرف گودی گرم می کنیم و از آن تکه های کوچک خمیر که از وسط دونات ها برداشتیم برای امتحان دمای روغن استفاده می کنیم . وقتی خمیر را داخل روغن می اندازید باید سریع بالا بیاید . دراین صورت کمی شعله را کم کنید تا دونات ها مغز پخت شوند و داخل شان خام و خمیری نماند . اگر شعله خیلی زیاد باشد دونات ها سریع قهوه ای می شوند و مغزشان خام می ماند.

    دونات ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله کاغذی بزارين تا روغن اضافى اون گرفته بشه

    نوش جان ❣

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    نوتلا خانگى

    نتیجه تصویری برای نوتلا خانگى

    هركي عاشق نوتلاست دستش بالا

    اگر شما هم مثل من عاشق نوتلا و مشتقات اون هستين جاى خوبى اومدين اين دستور دقيقا مناسب شماست😊

    حالا هركي دوست داره هر وقت عشقش كشيد سه سوته تو خونه نوتلا درست كنه دستاش بالا

    آره همين كرم فندقي خوشمزه اي كه تو هيچ خونه اي بيشتر از چند روز دوام نمياره... همين رو ميتونيم تو خونه درست كنيم و كلي از لحاظ اقتصادي جلو باشيم (نوتلا روز به روز گرن تر ميشه). و از اون بهتر اينكه كنترل ميزان شيريني و چربيش هم دست خودمونه.

    و اينكه اگه واسه صبحانه كودك دلبند تون هميشه نوتلا سرو ميفرماييد مژده ميدم كه نوتلايي كه خودتون درست ميكنيد به مراتب مقوي تر خواهد بود. آخه يه جا خوندم كه ظاهرا توليد كنندگان نوتلا همچين هم صادق نيستن و علي رغم چيزي كه روي شيشه نوتلا نوشته شده ماده اوليه نوتلا شكره و بعد هم روغن و تازه بعدش فندق و كاكائو. پس ما تو خونه نوتلايي درست ميكنيم كه ماده اصليش فندقه بعد كاكائو

    رسپيهاي زيادي براي نوتلاي خانگي توي اينترنت هست كه بعضي هاش با شكلات و شكر درست ميشه و بعضيها هم با كاكائو و شكر

    من رسپي خودم رو دارم كه با كاكائو و عسل درست ميكنم. دليلش هم اينه كه كاكائو براي بدن مفيدتره تا شكلات. و كنترل شيريني كل نوتلا هم آسونتر خواهد بود.

    فندق 1 ليوان

    پودر كاكائو 3 ق چ

    پودر شير خشك 2 ق چ

    عسل 2 ق غ

    روغن مايع گياهي 2 تا 3 ق غ

    شير سرد 2 تا 3 ق

    اگه مغز فندق تو خونه داريد كه چه بهتر. در غير اين صورت بايد بشينيد فندقها رو مغز كنيد

    اگه فندقها تُست شده هستن كه چه بهتر در غير اين صورت فندقها رو توي سيني فر ريخته و در فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه تُستش كنيد. بعد از فر بيرون آورده ميون حوله (يا دستمال كاغذي حوله اي) قرار داده و مالش بديد تا پوستشون جدا شه. اگه مقداري پوست بهشون چسبيده هم اصلا مهم نيست. بذاريد سرد شن

    حالا فندقها رو توي بلندر ريخته و اينقدر ميكسش ميكنيم تا تبديل به كرم شه. شيوه كار رو در پست  نات باتر توضيح دادم

    (البته من همين رو به جاي فندق با بادام  يا بادام زميني يا گردو هم درست ميكنم . طعمشون خوبه. ولي بي تعارف ميگم فندق يه چييييييز ديگست

    حالا بسته به نياز روغن مايع رو اضافه ميكنيم و به هم زدن ادامه ميديم. من يك قاشق روغن اضافه كرده و ميكس كردم بعد يك قاشق ديگه هم اضافه كردم. پس تصويري كه مشاهده ميكنيد محصول يك ليوان فندق و دو قاشق روغنه (ميتونيد براي اينكه سالم تر شه از كانولا استفاده كنيد. كه من خودم شخصا علاقه اي به اينكار ندارم

    در اين مرحله عسل رو اضافه ميكنيم. من فقط يك قاشق عسل اضافه كردم (اگه عسل رو توي قاشقي كه توش روغن ريخته بوديد بريزيد ديگه عسل به قاشق نميچسبه)

    و كاكائو

    و شير خشك (اگه شير نيدو در دسترس نداريد حذفش كنيد. اضافه كردن شير خشك يك انتخاب شخصيه)

    حالا شروع ميكنيم به ميكس كردن.

    كم كم با پالس شروع كنيد و بعد با سرعت كم هم بزنيد. مرتب دستگاه رو خاموش كنيد كه اصطكاك باعث ايجاد حرارت در مواد نشه. چون ممكنه ببره

     اگر احساس كرديد هرچي هم ميزنيد بازم فايده اي نداره يك قاشق ديگه روغن اضافه كنيد در غير اين صورت از بالا بردن چربي نوتلا بپرهيزيد

    اگر تا اين لحظه كرمي كه مقابل رو داريد دقيقا بافتش عين نوتلاست كه تبريك ميگم. در غير اين صورت كم كم بهش شير كاملا سرد اضافه كنيد و به ميكس كردن ادامه بديد

    هر بار بچشيد اگر نياز بود ميزان عسل رو هم بيشتر كنيد تا به شيريني دلخواه برسيد

    دليل اينكه من شير سرد اضافه ميكنم اينه كه حرارتي كه موقع هم زدن در دستگاه ايجاد ميشه ممكنه باعث جدا شدن روغن از ساير مواد شه. با اضافه كردن شير سرد ميتونيد كرم رو دوباره زنده كنيم

    و ديگه نوتلاي ما آماده است

    كاملا نرم و لطيف و كرمي و فندقي و خوشمزه. من ميتونستم يه كم روانتر بگيرمش تا دقيقا مثل خود نوتلا شه ولي ترجيح دادم كمي سفت تر باشه. غلظتش رو به راحتي ميتونيد كنترل كنيد. با اضافه كردن روغن و يا شير

    اگر مايل هستيد كه نوتلا رو خارج از يخچال نگه داريد بهتره شير سرد رو حذف كنيد و فقط با روغن مايع رقيقش كنيد (دليل اضافه كردن پودر شير خشك هم همينه. چون هم رنگ نوتلا روشن ميشه هم اينكه مشكل فساد لبنيات رو نداره)

    و اگر هم دوست نداريد خيلي با اضافه كردن روغن چربش كنيد ميتونيد به جاي شير گاو از شير بادام كه در پست قبلي بهش پرداختيم استفاده كنيد

    اين نوتلا دو هفته خارج از يخچال و به مدت طولاني داخل يخچال قابل نگهداريه. كه البته بعيد ميدونم كلا بيشتر از چند ساعت دوام بياره

    فوق العاده ساده و سريع اما معركه. و بهترين شيوه خوردنش هم كه خودتون بهتر ميدونيد .... با انگشته!!!

  • leftPublish
  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك شكلاتى بدون تخم مرغ

    اگر شما جزء آن دسته افراد هستيد كه به تخم مرغ حساسيت دارند ميتوانيد اين كيك شكلاتى بدون تخم مرغ را تهيه كرده و از خوردن آن لذت ببريد.

    پيش تر طرز تهيه #تيراميسو_بدون_تخم_مرغ  را براى اين عزيزان آموزش داديم و حالا كيك شكلاتى بدون تخم مرغ را خواهيم داشت .

    مواد لازم:

    آرد سفيد               ١و ١/٢پيمانه

    پودر كاكائو            ٣ ق غ 

    شكر                  ١ پيمانه

    نمك                  ١/٢ ق چ 

    وانيل              ١/٤ ق چ 

    روغن مايع            ٥ ق غ 

    آب               ١ پيمانه

    بيكينگ پودر          ١ ق چ 

    طرز تهيه:

    فر را روى ١٨٠ درجه روشن كنيد. كف و ديواره قالب را با كاغذ روغنى بپوشانيد و روى كاغذ را چرب كنيد.

    آرد،پودر كاكائو، بيكينگ پودر، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده و الك كنيد. سپس وانيل ، روغن و آب را نيز اضافه كرده و با قاشق خوب مخلوط كنيد تا گلوله اى باقى نماند.

    مايه را در قالب ريخته و به مدت تقريبى ٣٥ دقيقه در فر گرم شده بپزيد.

    بعد از پخت از فر خارج كرده و بگذاريد خنك شود پس از نيم ساعت كيك را از قالب خارج كنيد و روى تورى قرار دهيد تا كاملا خنك شود .

    ميتوانيد روى اين كيك را با #گاناش پوشش دهيد و از شكلات سفيد كه با روش #ذوب_كردن_شكلات  مذاب كرده ايد تزئين كنيد يا با هر روشى كه خودتان مايليد تزئين كنيد.

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۲۴   ۱۳۹۵/۶/۲۴
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    شیرینی برشی عسل و آجیل

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۵
  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۵/۶/۲۷
    avatar
    shigeru
    کاربر جديد|1

    شیرینی یا کوکی شکلاتی

    اگر یه شیرینی شکلات خوشمزه و نرم می خواهید که ماندگاری بسیار بالایی داره این شیرینی که من به تازگی از سایتی پیدا کردم عالیه.

    مراحل به همراه عکس در سایت زیر:

    اینم عکس خوشمزش:

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۶
  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۵/۶/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    كيك نارگيل طلايي

    پودر شکر ۱ پیمانه

    کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم

    تخم مرغ ۳ عدد

    وانیل نصف ق چ

    آرد ۱ پیمانه

    شیر ۱/۲ پیمانه

    بیکینگ پودر ۲ ق چ

    پودر نارگیل ۱ پیمانه

    سفیده تخم مرغ ۲ عدد

    زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم. دو تا سفیده اضافه روی این سفیده ها میریزیم. جمعا میشه پنج تا سفیده و حسابی میزنیم تا از ظرف نریزه. نصف پودر شکر رو به سفیده اضافه و دوباره هم میزنیم و بعد پودر نارگیل و مخلوط میکنیم. این موادو میذاریم کنار. حالا سه تا زرده و نصف دیگه پودر شکر و وانیل رو پنج دقیقه میزنیم. + کره نرم و مجدد میزنیم+ شیر و میزنیم. آرد و ب پ رو با هم مخلوط و به زرده ها اضافه و هم میزنیم. بهتره قالبمون کمربندی باشه که راحت جدا شه. کف قالب کاغذ روغنی میندازیم و اول مخلوط زرده رو میریزیم و صاف میکنیم و بعد مخلوط سفیده رو میریزیم روش و خیلی آرووم جوری که مواد قاطی نشه صاف میکنیم و داخل فر صد و هشتاد به مدت حدودی سی تا چهل دقیقه. بذارید کاااااملا خنک بشه بعد برش بدید

  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۵/۷/۱۲
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    شیرینی برشی با آناناس

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۶
  • leftPublish
  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۵/۷/۱۸
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه شیرینی خرمایی – گردویی ، بسیار خوشمزه و مقوی

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۶
  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۵/۸/۲
    avatar
    eli.omm
    کاربر جديد|4

    طرز تهیه شیرینی توپی شکلاتی مکزیکی

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۶
  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۵/۸/۸
    avatar
    eli.omm
    کاربر جديد|4

    شیرینی موز و شکلات

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۳۷
  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    #کیک_بیسکویت_بدون_فر

     موادلازم

    بیسکویت800گرم   گردو 100گرم    کره 150 گرم   شکر 200 گرم    پود کاکاو 60 گرم   آب 240 میل   خامه120 گرم    شکلات 120 گرم  

    ابتدا بیسکویتها رو نگینی خرد کرده 

    گردو رو کمی تفت داده و به بیسکویتها اضافه کرده. پودر کاکاو وشکر رو مخلوط کرده وآب وکره رو اضافه کرده روی حرارت گذاشته می گذاریم تا 7.8 دقیقه روی شعله بخوشد تا حجم آن کم شود بعد از روی شعله برداشته کنار کذاشته تا کمی خنک شودبعد روی بیسکویتها ریخته وهم زده تا کاملا مخلوط شود و در قالب کمربندی ریخته .روی آن رو صاف کرده وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار داده .برای روی کیک 

    خامه رو باکمی شیر مخلوط کرده روی حرارت کذاشته کمی که گرم شد روی شکلات ریخته .چند لحظه صبر کرده وهم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شود وروی کیک ریخته .وبرای تزیین از گردوی بو داده استفاده کرده.

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    #کيک_شکلاتي



    شکلات 70 گرم شکلات ريز خورد شده را در ظرفي ريخته، ظرف را درون ظرف آبگرم مي گذاريم تا شکلات ذوب شود.
    کره 120 گرم زودتر از يخچال بيرون آورده تا کمي نرم شود.
    شکر 90 گرم براي داخل کره
    زرده تخم مرغ 4 عدد براي اضافه شدن به شکر و کره
    شير 3 قاشق غذاخوري يا 45 ميلي ليتر 
    سفيده تخم مرغ 4 عدد 
    شکر 25 گرم براي داخل سفيده
    وانيل کمي 
    آرد 100 گرم 
    کاکائو 20 گرم 

    جوش شيرين دو سوم قاشق چايخوري آرد و کاکائو و جوش شيرين را از ابتدا با يکديگر الک کرده و حاضر مي گذاريم.
    مرباي زردآلو براي ماليدن بر سطح کيک 100 گرم بکار بردن مرباي زردآلو باعث شيرين شدن بيش از پيش کيک شده و کساني به کيک کم شيرين تمايل دارند بهتر است از مربا استفاده نکنند.
    خامه 4 قاشق غذاخوري، 60 گرم جوشانده شود
    شکلات براي تزئين روي کيک 120 گرم ريز خورد شده
    کاکائو براي پوشش کيک جهت تزئين در آخرين مرحله به اندازهٔ کافي البته بدون تزئين با پودر کاکائو بيشتر مرسوم است. در صورت تمايل براي تزئين روي کيک الک شود.
    1. قالب را با کاغذ روغني پوشانده و آن را چرب کرده و سپس توي قالب را آرد مي پاشيم. شکلات ريز شده را در ظرفي ريخته و اين ظرف را در داخل ظرف ديگري که حاوي آب گرم است قرار مي دهيم تا شکلات ذوب شود.
    2. کره و شکر را با تخم مرغ همزني خوب بهم مي زنيم. زرده ها تخم مرغ را نيز يکي يکي اضافه کرده بقدري بهم مي زنيم تا رنگ آن متمايل به سفيد شود. شکلات حل شده، وانيل و شير را هم اضافه کرده بهم مي زنيم.
    3. در ظرف ديگري کمي سفيده را که بهم زديم و کف کرد، 25 گرم شکر را در سه نوبت اضافه کرده و با همزن برقي انقدر بهم مي زنيم که سفيده سفت شود. فر را با حرارت 170 درجه گرم مي کنيم.
    ابتدا نصف سفيدهٔ سفت شده با مايه مخلوط شود سپس آرد و کاکائو و جوش شيرين و در آخر نيمه باقيمانده سفيده بدون استفاده از تخم مرغ همزني مخلوط مي شود.
    4.نصف سفيده را با مايهٔ شکلات (بدون استفاده از همزن برقي) مخلوط کرده و سپس آرد و کاکائو و جوش شيرين را از الک گذرانيده به اين مايه اضافه مي کنيم. در طي هم زدن ظرف را با دست مرتب جابجا کرده و مانند اينکه مايه را مي خواهيم از وسط ببريم کفکير را به عمق مايه برده و مواد را با چرخش دست به سطح مي آوريم و بعد ظرف را نود درجه جابجا مي کنيم. بقيه سفيده را هم اضافه کرده تا دانه هاي آرد ناپديد شود بهم مي زنيم.
    5.مايه را در کناره هاي قالب کمي بالاتر از وسط مي آوريم.
    6. تمامي اين مواد مخلوط شده را در داخل قالبي که با کاغذ روغني چرب شده پوشيده شده، مي ريزيم. مايه را در کناره هاي قالب بالاتر از وسط قالب مي آوريم. اين روش باعث مي شود که وسط کيک بعد از پختن کمتر گود شود.
    7. در طبقهٔ وسط فري که از قبل گرم شده با حرارت 160 يا 170 درجه به مدت 45 دقيقه مي پزيم.
    8. بعد از بيرون آوردن کيک آن را روي دستمال نم داري قرار داده و پس از چند دقيقه آن را بر روي ظرفي برگردانده مي گذاريم خنک شود. در صورتي که روي کيک ناهموار بود قسمت هاي اضافه را مي بريم تا کاملاً صاف و هموار شود.
    9. در صورت استفاده مرباي زردآلو آن را با يک و يک سوم قاشق غذاخوري براندي يا يک قاشق چايخوري آبليمو و يک قاشق غذاخوري آب کمي جوشانده و مي گذاريم خنک شود.
    10. کيک را از عرض به دو يا سه قسمت مي بريم و هر لايه را با مرباي زردآلو مي پوشانيم.
    11. براي تزئين خامه را کمي جوشانده و شکلات ريز شده را در داخل آن ريخته ذوب مي کنيم دماي آن وقتي به 30 تا 40 درجه رسيد، روي کيک را با اين سس شکلات مي پوشانيم. در آخر در صورت تمايل مي توان کاکائو را بر روي کيک پاشيد.

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    #نان_کدو_حلوایی_و_زنجبیل 


    موادلازم: 
    آرد ستاره【از آرد کیک هم میتونین استفاده کنین】چهار تا پنج لیوان 
    نمک یک پنس
    شیر نصف لیوان 
    ماست یک سوم لیوان
    شکر شش قاشق غذاخوری
    تخم مرغ یک عدد
    پودر خمیرمایه دوقاشق غذاخوری
    کدو حلوایی پخته و پوره شده یک فنجان پر 
    زنجبیل تازه و رنده شده یک قاشق
    مربا خوری
    روغن مایع شش قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    خمیر مایه رو با یک قاشق شکر و شیر ولرم مخلوط کنین و درشو بگذارین و یک ربع بهش استراحت بدین.
    تخم مرغ رو با بقیه ی شکر و روغن و نمک و زنجبیل و پوره ی کدو حلوایی دوسه دقیقه با همزن بزنین...خمیرمایه رو که حالا دیگه به اصطلاح ور اومده به این مواد اضافه کنین و کم کم آرد رو داخل موادتون اضافه کنین و با نوک انگشتاتون مخلوط کنین...سه و نیم لیوان از آرد رو با خیال راحت اضافه کنین و از اون به بعد کمی با احتیاط آرد بریزین و مرتب خمیر رو ورز بدین . به خاطر وجود کدو حلوایی کلا خمیر حالت چسبندگی داره...ولی تا حدی آرد اضافه کنین که لطافت خمیرتون از دست نره.خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدین و داخل یه کاسه ی چرب شد و روشو بپوشونین ...یک ساعت و نیم بهش استراحت بدین.
    کف و دیواره های قالب لوف رو چرب و آردپاشی کنین و پف خمیر رو با انگشتاتون بگیرین و روی میز کارِتون پهنش کنین و با وردنه خمیر رو به اندازه ی طول قالبتون باز کنین و بعد رولش کنین و داخل قالب بذارین ....روی خمیر رو با دستمال تمیز و نمدار بپوشونین و دوباره یک ساعت بهش استراحت بدین. بعد از این زمان روی خمیر رو با مخلوط زعفران و زرده ی تخم مرغ و شیر و عسل رومال کنین و کنجد بپاشین و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت چهل دقیقه تا

    یک ساعت بپزین...چون دمای فرها متفاوت هست بعد از نیم ساعت حواستون به نون باشه و وقتی که روی نون طلایی شد ...بیرون بیارین و هنگامی که کاملا خنک شد بُرِش بزنین و نوش جونتون کنین
    نکته: اگر شیرین تر دوست دارین مقدار شکر رو بیشتر بریزین.

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    کاکا :
    کدو حلوایی پخته شده 1 لیوان
    آرد گندم نصف لیوان

    تخم مرغ 2 عدد
    شکر 6 تا 7 ق غ
    دو قاشق شیر

    همه مواد رو مخلوط میکنیم و تو روغن سرخش میکنیم.
    به همین سادگی 

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    ‍ ‍ #پیراشکی
    #دونات

    مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

    شکر …….۸قاشق سوپخوری
    شیر ………۱/۲ پیمانه
    آب ولرم…….۱/۲ پیمانه
    روغن مایع …… ۲قاشق غدا خوری
    خمیر مایع……..۲قاشق غذاخوری
    کره ………….۱/۳پیمانه
    نمک …………خیلی کم
    تخم مرغ …….۲عدد
    آرد …….درحدی که بدست نچسبه

    مواد لازم کرم:
    شکر ………۱پیمانه سرخالی
    شیر……….۱و۱/۲پیمانه
    وانیل شکری…..۱قاشق چایخوری نشاسته ذرت………۱/۴پیمانه
    کره………. ۲قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    خمیر ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت ۲ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت ۲۰دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم. طرز تهیه کرم: شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . نوش جان …
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    طرزرتهیه دونات
    مواد اولیه :
    ✅خمیر مایه : ۲ قاشق سوپ خوری
    ✅شیر : ۱/۲ فنجان (ولرم)
    ✅شکر : ۱۱۵ گرم
    ✅کره : ۷۵ گرم
    ✅آرد : ۴۴۰ گرم
    ✅تخم مرغ : ۲ عدد
    طرز تهیه :
    خمیر مایه رو ۱۵ دقیقه تو آب ولرم میذاریم تا پف کنه.
    به شیر (ولم) کره و شکر رو اضافه میکنیم و تا حل شدن شکر، هم میزنیم. ۱۱۰ گرم آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
    تخم مرغها رو به خمیر مایه اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط بشن. بعد به مواد ترکیب شده مون اضافه میکنیم و بقیه آرد هم تو ترکیبمون میریزیم و مخلوطشون میکنیم تا خمیری یکدست و نرم داشته باشیم.
    روی خمیر رو میپوشونیم و حدودا ۲ ساعت جای گرمی قرار میدیم تا پف کنه.
    روی سطح مورد نظرمون برای قالب گیری، آرد میپاشیم و خمیرمون رو با قطر نیم سانتیمتر پهن میکنیم و به شکل دونات یا همون پیراشکی قالب میزنیم.
    حالا تو یه ظرف پر از روغن داغ (بطوریکه خمیر قالب زده کاملا تو روغن قرار بگیره نه فقط یک سطحش) سرخشون میکنیم. روغن زیاد برای اینه که پیراشکی هامون کاملا پف کنن و شکل دلخواهمون رو به خودشون بگیرن و بعد اجازه میدیم خنک بشن.
    نکته :
    تزئین این دونات های خوشمزه هم بنا بر سلیقه هر نفر متفاوته. میشه همینطور ساده سرو بشه و یا بعد از خنک شدن با پودر قند یا شکلات مایع و ترافل و چیپس شکلاتی و خیلی مواد تزئینی دیگه سرو کرد که ترکیب همه این تزئینات خیلی زیباتر هم میشه.
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    کیک لامینگتون

    نتیجه تصویری برای کیک لامینگتون

    مواد لازم :
    ✅کره نرم شده : ۱۹۰ گرم
    ✅شکر : ۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم
    ✅وانیل :  ۲ قاشق چایخوری
    ✅تخم مرغ : ۳ عدد
    ✅آرد : ۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم
    ✅شیر : ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
    ✅شکلات تلخ : ۲۲۰ گرم
    ✅خامه پرچرب : ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
    ✅پودر نارگیل : ۱ فنجان

    طرز تهیه :
    برای تهیه این کیک ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد. پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان