خانه
628K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    #کيک_شکلاتي



    شکلات 70 گرم شکلات ريز خورد شده را در ظرفي ريخته، ظرف را درون ظرف آبگرم مي گذاريم تا شکلات ذوب شود.
    کره 120 گرم زودتر از يخچال بيرون آورده تا کمي نرم شود.
    شکر 90 گرم براي داخل کره
    زرده تخم مرغ 4 عدد براي اضافه شدن به شکر و کره
    شير 3 قاشق غذاخوري يا 45 ميلي ليتر 
    سفيده تخم مرغ 4 عدد 
    شکر 25 گرم براي داخل سفيده
    وانيل کمي 
    آرد 100 گرم 
    کاکائو 20 گرم 

    جوش شيرين دو سوم قاشق چايخوري آرد و کاکائو و جوش شيرين را از ابتدا با يکديگر الک کرده و حاضر مي گذاريم.
    مرباي زردآلو براي ماليدن بر سطح کيک 100 گرم بکار بردن مرباي زردآلو باعث شيرين شدن بيش از پيش کيک شده و کساني به کيک کم شيرين تمايل دارند بهتر است از مربا استفاده نکنند.
    خامه 4 قاشق غذاخوري، 60 گرم جوشانده شود
    شکلات براي تزئين روي کيک 120 گرم ريز خورد شده
    کاکائو براي پوشش کيک جهت تزئين در آخرين مرحله به اندازهٔ کافي البته بدون تزئين با پودر کاکائو بيشتر مرسوم است. در صورت تمايل براي تزئين روي کيک الک شود.
    1. قالب را با کاغذ روغني پوشانده و آن را چرب کرده و سپس توي قالب را آرد مي پاشيم. شکلات ريز شده را در ظرفي ريخته و اين ظرف را در داخل ظرف ديگري که حاوي آب گرم است قرار مي دهيم تا شکلات ذوب شود.
    2. کره و شکر را با تخم مرغ همزني خوب بهم مي زنيم. زرده ها تخم مرغ را نيز يکي يکي اضافه کرده بقدري بهم مي زنيم تا رنگ آن متمايل به سفيد شود. شکلات حل شده، وانيل و شير را هم اضافه کرده بهم مي زنيم.
    3. در ظرف ديگري کمي سفيده را که بهم زديم و کف کرد، 25 گرم شکر را در سه نوبت اضافه کرده و با همزن برقي انقدر بهم مي زنيم که سفيده سفت شود. فر را با حرارت 170 درجه گرم مي کنيم.
    ابتدا نصف سفيدهٔ سفت شده با مايه مخلوط شود سپس آرد و کاکائو و جوش شيرين و در آخر نيمه باقيمانده سفيده بدون استفاده از تخم مرغ همزني مخلوط مي شود.
    4.نصف سفيده را با مايهٔ شکلات (بدون استفاده از همزن برقي) مخلوط کرده و سپس آرد و کاکائو و جوش شيرين را از الک گذرانيده به اين مايه اضافه مي کنيم. در طي هم زدن ظرف را با دست مرتب جابجا کرده و مانند اينکه مايه را مي خواهيم از وسط ببريم کفکير را به عمق مايه برده و مواد را با چرخش دست به سطح مي آوريم و بعد ظرف را نود درجه جابجا مي کنيم. بقيه سفيده را هم اضافه کرده تا دانه هاي آرد ناپديد شود بهم مي زنيم.
    5.مايه را در کناره هاي قالب کمي بالاتر از وسط مي آوريم.
    6. تمامي اين مواد مخلوط شده را در داخل قالبي که با کاغذ روغني چرب شده پوشيده شده، مي ريزيم. مايه را در کناره هاي قالب بالاتر از وسط قالب مي آوريم. اين روش باعث مي شود که وسط کيک بعد از پختن کمتر گود شود.
    7. در طبقهٔ وسط فري که از قبل گرم شده با حرارت 160 يا 170 درجه به مدت 45 دقيقه مي پزيم.
    8. بعد از بيرون آوردن کيک آن را روي دستمال نم داري قرار داده و پس از چند دقيقه آن را بر روي ظرفي برگردانده مي گذاريم خنک شود. در صورتي که روي کيک ناهموار بود قسمت هاي اضافه را مي بريم تا کاملاً صاف و هموار شود.
    9. در صورت استفاده مرباي زردآلو آن را با يک و يک سوم قاشق غذاخوري براندي يا يک قاشق چايخوري آبليمو و يک قاشق غذاخوري آب کمي جوشانده و مي گذاريم خنک شود.
    10. کيک را از عرض به دو يا سه قسمت مي بريم و هر لايه را با مرباي زردآلو مي پوشانيم.
    11. براي تزئين خامه را کمي جوشانده و شکلات ريز شده را در داخل آن ريخته ذوب مي کنيم دماي آن وقتي به 30 تا 40 درجه رسيد، روي کيک را با اين سس شکلات مي پوشانيم. در آخر در صورت تمايل مي توان کاکائو را بر روي کيک پاشيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان