خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    هات داگ مارپیچی آشپزی,غذاهای ملل,هات داگ,انواع ساندویچ

    مواد لازم

    هات داگ : شش عدد

    آرد : به میزان لازم

    مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری

    شیر ولرم : نصف پیمانه

    روغن جامد : 60 گرم

    تخم مرغ : دو عدد

    شکر : نصف قاشق سوپخوری

    نمک : یک قاشق چایخوری

    دستور پخت

    -شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

    -در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.

    -کم کم آرد را بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه قرار دهید.

    -فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.

    -خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید.

    -نوارها را دور‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش دهید تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارها استفاده کنید و آنها را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن ها طلایی شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان