تاکیتو مرغ با سس سالسا
تاکیتو مرغ نوعی غذای خوشمزه مکزیکی است، که از تورتیلاهای آردی کوچک یا لواش، به همراه مرغ پخته ریش شده و سس سالسای تند درست می شود. طرز تهیه این غذای تند مکزیکی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنیم و امیدوارم خوشتان بیاید.
تاکیتو
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده : ۵۰۰ گرم
سس سالسای تند : ۱/۳ لیوان
تورتیلا یا نان لواش : ۱ بسته ۸ تایی
پنیر پیتزای رنده شده : ۱ لیوان
گشنیز تازه خرد شده : ۱/۳ لیوان
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
لیمو ترش : ۱ عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
آووکادو یا فلفل دلمه : ۱ عدد
طرز تهیه تاکیتو مرغ :
قبل از آماده کردن مواد داخل تاکیتو ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم. – استخوان های سینه مرغ پخته شده را در آورده و گوشتش را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط می کنیم.
- آووکادوها یا فلفل دلمه را بصورت خلال یا نگینی خرد می کنیم. – تورتیلاها یا نان لواش را در یک سطح صاف می گذاریم. – از مخلوط مرغ و سس سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش ریخته، چند برش از آووکادوها یا فلفل دلمه را رویش می گذاریم.
- پنیر رنده شده، گشنیز تازه خرد شده و چند قطره لیمو را روی موادمان می ریزیم.
- روی سینی فر را کاغذ آلومینیومی کشیده و آن را با مقدار کمی روغن مایع یا زیتون چرب می کنیم.
- تاکیتو یا نان لواش را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر می چینیم. – زرده تخم مرغ را درظرفی خوب هم زده، و با برس روی تاکیتوها می مالیم. – به جای زرده تخم مرغ می توانیم از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنیم.
- سینی فر را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر گذاشته تا پنیر داخلش آب شده و تاکیتوها توست شوند.
- تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو می توانیم سرو کنیم.
نکته :
- از زرده تخم مرغ برای خوش رنگ شدن روی تاکیتوها استفاده می کنیم.
- برای تهیه تاکیتو از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ می توانیم استفاده کنیم.