بادمجان شکم پر
مواد لازم :
بادمجان : به قدر کافی
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
پیاز : 1 عدد متوسط
سیر :2 حبه
رب : یک قاشق
فلفل دلمه ای : در صورت تمایل کمی
نمک ،فلفل سیاه، دارچین
اول باید بادمجون ها رو سرخ کنیم . این غذا باید بادمجونش نازک باشه .
بعد باید بادمجون ها رو با حرارت کم سرخ کنیم. حرارت باید کم باشه تا بادمجون ها قشنگ نرم بشن چون پخت دیگری ندارن .
بادمجون ها رو سرخ می کنیم و می زاریم کنار .
بعد پیاز ها رو نگینی خورد می کنیم و میزاریم طلایی بشن . سیر ها و فلفل دلمه ای رو هم نگینی می کنیم و اضافه می کنیم . رب و گوشت رو اضافه کرده و نصف استکان آب میریزیم و در ظرف رو میزاریم تا گوشت ها بپزن .
بعد که مواد آماده شد بادمجون ها رو دو تا دوتا به شکل به علاوه مییزاریم کف دستمون .
یک قاشق از مواد گوشتی مون میریزیم وسطش
و بعد بادمجون زیری رو میاریم بالا و بعد رویی و در نهایت با یک خلال دندون محکمش می کنیم .
طعم فوق العاده ای داره علاوه بر اون ظاهر شیکی هم داره .