خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه

    اگه از نان لواش استفاده میکنید، حتما باید نرم باشه. مقدار و درصد پنیر ها بستگی به خودتون داره، میتونید کلا از پنیر خامه ای استفاده کنید، یا از ترکیب چند نوع پنیر، اگه از پنیر خامه ای استفاده نمی کنید، مقداری خامه یا ماست خامه ای به پنیر اضافه کنید تا پنیر نرم بشه. پنیر ها رو با چنگال له و نرم کنید. و روی نون بمالید.

    سبزی رو ریز خرد کنید، من معمولا از گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، شوید و کمی تره استفاده میکنم. روی نونها سبزی و گردو رو پخش کنید.مقدار نگفتم چون مقدارش رو میتونید بنا به ذائقه تون کمتر یا بیشتر کنید. 

    نون رو از یک طرف رول کنید، اگه نرم بود همون موقع میشه برش زد ولی اگه نونتون کمی خشک بود داخل کیسه فریزر بگذارید و مقداری داخل یخچال بگذارید بمونه تا پنیر نون رو نرم کنه، بعد برش بزنید. اگه از چاقوی اره ای استفاده کنید، بهتر و راحتتر برش میخوره، ولی با چاقوی معمولی هم امکان پذیره.

    اگه از نان باگت استفاده می کنید، باگت رو باز کنید، با وردنه روش بکشید تا صاف بشه، میتونید مقداری از قسمت داخلی نان رو در بیارید بعد روش وردنه بکشید.

    روش پنیر بمالید و سبزی رو پخش کنید. اینبار از سبزی بیشتری استفاده کردم و گردو هم نریختم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان