خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    «میگو توپی» 

     انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد. این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

    مواد لازم:

    میگو 750 گرم

    پیازچه ریز شده 250 گرم

    برنج 1 پیمانه

    روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

    کنجد به میزان لازم

    سویا سس 2 قاشق غذاخوری

    سیر 1 حبه

    زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

    نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    1. برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

    2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

    3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

    4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان