فرفره پنير و قارچ
انواع فینگر فود
قارچ خرد شده : 2 فنجان
پيازچه خرد شده : 2/1 فنجان
کره : 1 قاشق غذاخوري
پنير خامه اي : 220 گرم
نمک : 4/1 قاشق چاي خوري
خمير پيتزا : 400 گرم
روغن زيتون : به ميزان لازم
تخم مرغ : 1 عدد
آب : 1 قاشق غذاخوري
سياه دانه يا کنجد : 2 قاشق غذاخوري چطوري درست کنم:
در ماهي تابه کره بريزيد و قارچ و پيازچه را تفت دهيد. بعد از اين که مخلوط قارچ سرد شد پنيرخامه اي را اضافه کنيد. سپس خمير پيتزا را به صورت چهارگوش برش دهيد و روي آن از مخلوط قارچ و پنير بريزيد و پخش کنيد. خمير را رول کنيد و با چاقوي تيز به صورت حلقه حلقه برش زنيد. سيني فر را چرب کنيد و برش هاي رولتي را در سيني بچينيد و روي نان ها کمي روغن بماليد. تخم مرغ ها را در کاسه اي بزنيد و با برس روي برش ها بماليد و کمي آويشن يا کنجد بپاشيد. سيني را به مدت 12 دقيقه درون فر با دماي 400 درجه سانتي گراد قرار دهيد. بعد از اين مدت زمان فرفره پنير و قارچ آماده سرو است