قایق های پنیری
مواد لازم آرد : 250 گرم مخمر فوری : 1/2 قاشق چایخوری شکر : 1/2 قاشق چایخوری نمک : 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد : 1/8 فنجان آب ولرم : 125 میلی لیتر مواد میانی پنیر خامه ای : 270 گرم فلفل دلمه رنگی : 5 قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده : یک و 3/4 قاشق غذاخوری نعنا خشک : 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری ترکیبی از نان و پنیر به شیوه جدید طرز پخت : آرد، مخمر، شکر، نمک و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم آب ولرم را اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم. همه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم. پس از دو ساعت استراحت خمیر را باز کرده و به صورت دایره برش می زنیم، از مواد میانی داخل دایره ها قرار می دهیم و گوشه های خمیر را جمع می کنیم تا به صورت قایق درآید. کف قالب کمربندی را کمی چرب می کنیم، اطراف قایق ها را با کمی روغن زیتون و کنجد آغشته می کنیم و در قالب کنار هم می چینیم قالب را با درجه حرارت 220 درجه به مدت 12 دقیقه در فر قرار میدهیم.