فینگر فود ، بروسکت گوجه
زمان آماده سازی :35 دقیقه
برای 12 نفر
24 عددگوجه ریز
2 قاشق غذاخوری پستو
12 برش نان باگت یا نان تست ( ضخامت 1 سانتی متر )
مقداری پنیر پارمسان
2 عدد برگ ریحان تازه
ابتدا گوجه ها را داخل تابه گذاشته و روی آن و داخل آنرا کمی نمک و فلف بپاشید، گاهی تابه را تکان دهید تا زمانی که گوجه ها بپزند و شل شوند( زمان طبخ حدود 20 دقیقه است). اجازه دهید خنک شود.
روی تکه های نان باید روغن زیتون اسپری کنید و سس را روی نان باگت ریخته و پنیر خرد شده را هم روی نان قرار دهید. گوجه های پخته شده را هم در کنارش روی نان قرار دهید آب گوجه فرنگی که در تابه باقی مانده است را نیز روی گوجه ها بریزید. روی هر کدام از نان ها ریحان تازه ( در صورت دلخواه ) و یا فلفل سیاه بپاشید.
مواد مغذی در هر وعده : 49 کالری ، 2 گرم پروتئین ، 2 گرم کربوهیدرات ، 2 گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، 64 میلی گرم سدیم.