آموزش کرپ ژامبون. بدون نیاز به فر
برای کرپ ژامبون. یک لیوان آرد سفید رو با یک لیوان شیر و 4 قاشق روغن و 3 عدد تخم مرغ با همزن برقی خوب هم بزنین و در اخر یک پنس نمک بریزین.
ماهیتابه دو طرفه رو روی شعله ملایم بزارین. کف ماهیتابه رو کمی با برس مخصوص چرب کنین و اندازه یک ملاقه از مواد رو داخلش ریخته و خوب پخش کنین. وقتی یک سمت اون سرخ شد. سمت دیگر رو هم سرخ کنین.
شاید کل زمان پختن هر دو سمت 4 دقیقیه باشد.
بعد اینکه نونتون حاضر شد روی یک سینی قرار بدین یک قاشق سس رو ی سطحش بمالین و ژامبون رو بچینین و روی ژامبون پنیر ورقه ای زرد رنگ و خیار شور ورقه شده بزارین .
به کمک یک نایلون رول کنین و 3 ساعت در یخجال بزارین.
و بعد از گرفتن اونو با چاقوی تیز برش بدین و تزیین کنین.
نکات:میتونین جعفری ساتور شده هم بریزین کمی روی ژامبون
موقع رول کردن دقت کنین که حفره خالی نماند