انواع فینگرفود
فینگر فیش
موادلازم
فیله ماهی 700گرم
تخم مرغ 1عدد
پیاز 1عدد
4تا نون تست
ادویه به دلخواه ادویه ماهی زردچوبه نمک فلفل
ارد سوخاری
پفک پودر شده
روغن برای سرخ کردن
پیاز رو رنده کرده ابش گرفته با فیله ها ادویه زردچوبه تخم مرغ نان تست همه رو در غذاساز ریخته تا کاملا مخلوط شود خمیر چسبناکی داریم از خمیر به اندازه گردو برداشته حالت داده به شکل انگشتی کنار دستمان یک ظرف اب گذاشتهدستمان رو خیس کرده خمیر را حالت داده نیم ساعت در یخچال استراحت داده تا سفت تر بشه بعد در مخلوط ارد سوخاری وپفک غلطانده در روغن زیاد سرخ شود با شعله ملایم تا مغز پخت شود .بجای ماهی از میگو هم میشه استفاده کرد.