جوجه چینى
ماءالشعیر بدون طعم: بین نیم تا یک لیوان
آرد سه صفر: بین یک تا دو لیوان
سفیده تخم مرغ: سه تا
بکین پودر
ادویه ها شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا، نمک و کمی زردچوبه (نوک قاشق جوش شیرین)
فیله به میزان لازم (برای این میزان مواد، مثلا یک کیلو فیله مرغ)
طرز تهیه:
اندازه جوجه ها به نظر شما بستگی داره. خیلی از رستوران ها از یه فیله کامل استفاده می کنند. ولی من خودم معمولا حداقل هر فیله رو به سه قسمت تقسیم می کنم. هم به خاطر جای سرخ کردن، و هم به دلیل اینکه کوچکتر که باشه، بیشتر مزه میگیره.
مثلا اگه قراره این غذا برای شام آماده بشه، من از ساعت سه چهار، فیله ها رو مزه دار میکنم. یعنی فیله ها رو میشوریم و تکه می کنیم و میریزیم توی یه کاسه و ادویه های مورد نظر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و میذاریم تو یخچال.
نکته:فیله ها بیشتر از نیم ساعت تو این خمیر نباشند.
حالا دست به کار میشیم و توی یه ظرف گود، فیله ها رو با روغن فراوون سرخ می کنیم. فیله ها باید تو روغن داغ شناور باشند. با یه قاشق، یه تکه فیله رو با خمیر دورش برمیداریم و تو روغن داغ می ریزیم.
اگه خمیرتون رو درست از آب درآورده باشین، فیله ها پف می کنند:
در انتها می تونید پیاز خام حلقه شده رو هم تو این خمیر بندازید و سرخ کنید. یا حتی قارچ. این دیگه به نظر شما بستگی داره.
می تونید با انواع سس، اونو میل کنید.
یه ساعت مونده به سرو غذا، میریم سراغ درست کردن خمیر. من بهتون قول میدم یکی دوبار که درست کنید، قلقش دستتون میاد و دیگه همیشه این غذای خوشمزه رو درست می کنید.
اول توی یه ظرفی همه مواد خشک رو مخلوط می کنیم. آرد رو با همه اون ادویه ها. اگه هیچ ادویه ای نزنید، خمیرتون هیچ مزه ای نمیگیره. ولی طعم تو این غذا خیلی مهمه. اگه خمیر و فیله هاتون رو طعم دار نکنید، سس نمی تونه خیلی بهتون کمک کنه.
مواد خشک که با هم مخلوط شدند، ماءالشعیر اضافه می کنیم. اندزه ها تقریبیه. شما باید یه خمیر عین ماست چکیده داشته باشید. به طوری که وقتی فیله ها رو بهش اضافه کردید و مثلا یکی از فیله ها رو از تو خمیر درآوردید، به خمیر آغشته باشه. به غلظت ماست چکیده. خمیر که درست شد، میریم سراغ سفیده تخم مرغ. می اندازیم تو غذاساز و یا با همزن اینقدر موویزنیم تا کف کنه و سفت بشه و از ظرف نریزه. بعد به خمیرمون اضافه می کنیم.
حالا خمیر آماده است. میتونیم فیله ها رو بهش اضافه کنیم.