لقمه های شکم پر با گوشت و نخودسبز
این لقمه های خوشمزه پختن آنها بسیار ساده و سریع است و چون سیب زمینی و سس دارد سیرکننده است. برای مواد داخل آن نیز حتماً از گوشت کم چربی گاو استفاده کنید.
مواد لازم
• 2 عدد سیب زمینی بزرگ (برای پوره سیب زمینی)
• 220 گرم گوشت گاو چرخ شده
• 1 قاشق چایخوری ادویه گوشت
• 1 قاشق غذاخوری کچاپ
• 1 قاشق چایخوری مخلوط سس سویا و سرکه
• یک سوم فنجان سبزیجات (نخود سبز، هویج یا ترکیب این دو)
• 220 گرم خمیر پیتزا
طرز پخت
1. فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. 12 قالب مافین را کمی چرب کنید.
2. سیب زمینی ها را پوست بکنید و به چهار قاچ ببرید، آنها را در آب شور 15 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.
3. در حالیکه سیب زمینی ها می پزند، ماهیتابه بزرگی را روش شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن زیتون و گوشت را اضافه کنید. سپس ادویه گوشت را بریزید و بگذارید بپزد و گاهی هم بزنید تا اینکه گوشت قهوه ای شود.
4. کچاپ، مخلوط سرکه و سس سویا و سبزیجات را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بپزید. مزه آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بزنید. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
5. خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید پهن کنید. آن را به شکل مستطیل درآورید و به 12 مستطیل مساوی ببرید. در هر یک از قالب ها یک خمیر مستطیلی بگذارید.
6. سیب زمینی ها را بکوبید و پوره کنید و با خامه و نمک و فلفل مزه دار کنید.
7. در هر قالب روی خمیرها یک تا دو قاشق از مخلوط گوشت بریزید و روی آن یک قاشق پوره سیب زمینی اضافه کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا طلایی شوند. سپس از فر درآورید و 5 دقیقه صبر کنید تا سرد شوند و سپس آنها را سرو کنید.