پیتزا میگو
برای 4 نفر
2 عدد نان پخته شده پیتزا (22 *17 سانت)
2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
5 ورقه پنیرپیتزا رنده شده
28 گرم میگو پخته شده
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1/2 فنجان کنگرخرد شده
1/4 فنجان ورقه سبز پیاز 1 قاشق چایخوری سیر تازه ریز خرد شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان پنیر فتا
1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده،
طرز تهيه:
فررابا درجه 425 فارنهایت.218 سانتیگراد.روشن کنید تا گرم شود.
روی نان پیتزا رابا کمی کره یا روغن چرب کنید.
تمام مواددر دستور را بجز پنیر باهم مخلوط کنید.
مواد مخلوط شده را روی نان پیتزا بریزید.تمام سطح نان را پوشش دهید.
هردو پنیر را مخلوط کنید وسطح پیتزا را با پنیر بپاشید.کمی هم رز ماری و آویشن ونمک وفلفل بپاشید.
پیتزا را در فر قرار دهید به مدت14-16 دقیقه تا پنیر ذوب شده وروی آن طلایی شود.پیتزا را از فر خارج کنید.
در صورت تمایل کمی از ریحان خرد شده را روی سطح پیتزا بپاشید.