ژله آسمانی
💙 مواد لازم:
ژله بلوبری 1 بسته
خامه زده شده به مقدار نیاز
آب جوش 1 لیوان
یخ 1 لیوان
💙 طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم. بهتر است روی بخار قرار داده تا دانههای ژلاتین کاملاً حل شود. سپس لیوان یخ را اضافه میکنیم و به هم میزنیم. ژله کمی میبندد و کمی شکل میگیرد. کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر میریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان میگذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته و طبق شکل خامه میریزیم و همین کار را ادامه میدهیم تا لیوان پر شود.
سپس لیوانهای آمادهشده را داخل یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد.
*نکته*
با کمی خلاقیت از پاستیلهایی به شکل پرنده یا هواپیما مطابق تصویر 3 هم روی ژله و هم داخل ژله میتوان استفاده کرد.
*نکته*
موقعی که خامهها را روی ژلهها میریزیم خامه داخل ژله فرو میرود. کمی داخل یخچال میگذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم میزنیم.