ژله نوشتاری برای تزیین کیک
مواد اولیه :
آب سرد 4/1 پیمانه
آبلیمو 4/1 پیمانه
شکر 3/1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
دستور ژله ترسیم مکشوف(کشف شده!) که مورد استفاده زیادی براتون داره
یکی از مهم ترین استفاده هاش برای نوشتن روی کیک و دسره.
و استفاده دیگه تزئین کیک که تصویرهای زیادی توی همین تاپیک ازش گذاشتم.
و اما دستور ژله نوشتاری:
شکر و نشاسته را در ظرفی مخلوط کنید
آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
آب را اضافه کنید
مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید