این سری قصد دارم طرز تهیه ترافل های رنگی (sprinkle) رو بهتون یاد بدم، بیشتر به درد کسایی میخوره که خوش ذوقن و وااااقعا حال و حوصله آشپزی دارن. طوری هم هست که خیلی به صرفه ست و با یکبار درست کردنش باااارها و بارها میتونین ازش استفاده کنین. ترافل های از قبل آماده شده برای زمانهایی که فرصت زیاد برای تزئین نداریم خیلی مناسبن.
اول میریم سراغ انواعش:
یه سری ترافل هست که استوانه مانند و ساده ست:
یه سری هم شکلهای مختلف داره:
آموزش هر دو مورد رو براتون میذارم.
مدل ساده:
۱ پیمانه پودر قند رو با ۱سفیده تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چ.خ نمک و کمی وانیل مخلوط کنین، تا زمانی که یه مایه یکدست به دست بیاد، اون رو به تعداد رنگهای مختلف تقسیم کنین و تو ظرفهای جداگانه با رنگهای مورد نظرتون مخلوط کنین و تو قیف های جداگانه بریزید. با ماسوره ی ساده روی کاغذ روغنی نوارهای بلند بکشید. (میتونین از ماسوره ی ۵ سوراخ هم استفاده کنین). کاغذ های روغنی رو به مدت ۲۴ ساعت تو یه جای خشک قرار بدید و اجازه بدید خشک شن. بعد از خشک شد با چاقو به اندازه های دلخواه ببُریدشون :)
یک نمونه هم با کمک ماسوره ی ۵ سوراخ :