خانه
178K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باترکریم کره بادام زمینی

    این هم دستور باترکریم برای تزئین روی کاپ کیک ها

    کره ½ پیمانه

    کره بادام زمینی نرم 1 پیمانه

    شیر به میزان لازم

    پودر قند 2 لیوان

    کره و کره بادام زمینی را با همزن بزنید تا کاملا نرم و یک دست شود. پودر قند را آرام آرام اضافه کرده با همزن بزنید تا باتر کریم فرم گرفته سفت شود. در آخر قاشق قاشق شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. حدود سه تا چهارقاشق شیر کفایت میکند. 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان