خانه
178K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باترکریم_سوییسی

    تا اینجا باتر کریم آمریکایی رو آمورش دادیم و گفتیم که ساده ترین نوع باتر کریم هست و هرکسی به راحتی میتونه درستش کنه. ولی بیش از اندازه شیرینه و ممکنه هرکسی طعمش رو نپسنده. باترکریم سوسیسی طعم خیلی بهتری داره ولی طرز تهیه کمی پیچیده تری داره. 

    مواد لازم:

    سفیده تخم مرغ 5 عدد

    شکر 200 گرم

    کره 225 گرم

    سفیده تخم مرغ و شکر را توی ظرفی میریزیم و روی بخار آب مثلا روی کتری قرار میدیم. دقت کنید نباید حرارت زیادی به سفیده تخم مرغ برسه که نپزه. حدود 5 دقیقه آروم هم میزنیم تا شکر کاملا توی سفیده حل بشه. یه کمش رو بین دو انگشت تست کنید اگه زبری شکر رو احساس نکردید و مطمئن شدید شکر کامل حل شده از روی حرارت برش دارید. حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه. 

    کره را از قبل از یخچال بیرون میزاریم تا به دمای محیط برسه و به تکه های کوچیک تقسیمش میکنیم. قطعه های کره را دونه دونه به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هر بار انقد رهم بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تکه بعدی رو اضافه کنید. دقت کنید بعد از اضافه کردن کره از دور کند همزن استفاده کنید. با اضافه کردن کره پف سفیده میخوابه که طبیعیه. در آخر اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید.

    این باتر کریم خیلی خوب فرم میگیره و طعم خوبی هم داره. برای تزئین انواع کیک و کاپ کیک میتونید ازش استفاده کنید. و همونطور که قبلا گفتم اگه قصد تزئین با خمیر فوندانت رو دارید حتما برای پوشش کیک باید از باتر کریم استفاده کنید.

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان