خمیر فوندانت
این دستور امتحان شده و عالی هست. اولین کاری که میکنید تشریف میبرید مغازه لوازم قنادی و این چیزا رو میخرید:
مواد لازم:
پودرژلاتین: 1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای خوری
اب : ¼ پیمانه
گلوکز: ½ پیمانه
گلیسیرین خوراکی: 1 قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره : 30 گرم
اسانس چند قطره
پودر قند 1 کیلو
آب رو تو یه کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کنه. بعد بزاریدش روی بخار آب مثلا روی کتری تا کاملا حل بشه بعد گلوکز و روغن رو بهش اضافه میکنیم. اجازه بدید گلوکز کاملا حل بشه . وقتی مواد یک دست شد گلیسیرین و اساسن رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. حدود 800 گرم از پودر قند رو تو یه کاسه بزرگ بریزید و مواد رو همونطور داغ به پودر قند اضافه کنید.اول با قاشق و بعد با دست ورز میدیم. اگه خمیر به دستتون میچسبه دستتون رو با گلیسیرین خوراکی چرب کنید و اگه حس کردید لازمه باز هم بهش پودر قند اضافه کنید. خمیر رو داخل کیسه نایلون و توی یخچال نگه داری کنید. چون درست کردن خمیر زمان و انرژی زیادی میبره بهتره چند روز قبل از تزئین کیک خمیر رو درست کنید تا روز تزئین کیک سرحال باشید. برای رنگی کردن خمیر از رنگ های ژله ای استفاده کنید. نکته مهم در مورد خمیر فوندانت اینه که حتما پودر قند رو چند بار آسیاب کنید و از الک ریز یا حریر رد کنید.