خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
411K
انواع ترشی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۱:۰۷ ۱۳۹۴/۸/۱۷
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
طرز تهیه انواع شور و نحوه شور انداختن در خانه
شور های خانگی
و ترشی های خانگی یکی از محبوب ترین خوارکی های همراه غذا برای ما ایرانی های به حساب می آید و همیشه باید به همراه غذا یا شور یا
ترشی
یا انواع سالاد رو داشته باشم. ما در سایت ایران مطلب می خوایم این بار در مورد روش درست کردن انواع شود و دانستنی هایی رو در مورد شورهای خانگی و
روش انداختن انواع شور
رو به شما آموزش بدیم که در ادامه مشاهده می کنید
طرز تهیه شور
خانگی
طرز تهیه انواع شور
،
انواع شور
،
نحوه شور انداختن
،
روش درست کردن شور
ترشی
و انواع شور
را بهتر است در خانه و با رعایت مسائل بهداشتی تهیه کنید. در این مطلب هم یک نوع شور بسیار خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای
تهیه شور خانگی
:
خیار، کرفس، گل کلم، هویج، سبزیجات معطر شامل ترخون، شوید، سیر، فلفل سبزتند، سرکه، پودر گلپر
طرز تهیه شور خانگی خوشمزه:
ابتدا ظرفهای مخصوص را به خوبی شسته و خشک کنید، سبزیجات فوق را به جز خیار، گل کلم، سیر و فلفل خرد کرده و پس از شستوشو، در معرض هوا قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
فلفلها و خیارها را به صورت درسته كامل و گل کلمها را نیز به همان ترتیب و با حفظ فرم اصلی با دست از یکدیگر جدا کنید تا به صورت گل کلمهای کوچکی درآیند. خرد کردن گل کلمها با چاقو، زیبایی شور را از بین میبرد. سیرها را نیز به حالت حبهای مورد استفاده قرار دهید. سبزیجات معطر را نیز پاک کرده و خوب بشویید سپس به قطعات حدود 10 سانتی متری با ساقه خرد کنید.
پس از آنکه کلیه مواد آماده شد، خیار و سبزیجات دیگر، شامل گل کلم، هویج، کرفس و همچنین سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گل پر را به صورت لایه لایه، درون ظرف قرار دهید به ترتیبی که یک ردیف مواد شور و ردیف دیگر با سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گلپر، پُر شود.
سپس قابلمهای را از آب پر کرده و به میزان هر 2 لیوان آب، 1 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. در صورت تمایل، میتوانید به مواد فوق مقداری سرکه نیز بیفزایید، سرکه طعم خوبی به شور میدهد. برای هر شیشه یک کیلوگرمی شور، نصف استکان سرکه کافی است. البته میزان سرکه رابطه مستقیمی با ذائقه افراد دارد.
لطفاً در تهیه این چاشنی شور، مراقب شوری آن باشید!
در صورتی که نمیخواهید از سرکه استفاده کنید، آب را درون قابلمه آلومینیومی بجوشانید، زیرا که در غیر این صورت، قابلمه سیاه خواهد شد.
پس از آنکه محلول آب و نمک و در صورت تمایل سرکه به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برای مدت کوتاهی صبر کنید تا دمای آن پایینتر آید. هنگامی که دما از 100 درجه سانتیگراد به 80 یا 70 درجه رسید، یا به اصطلاح از حرارت افتاد، محلول حاصل را درون ظرف پر از مواد شور، تا اندازهای بریزید که ظرف شما لبالب با محلول پر شده و روی سطح مواد را کاملاً بپوشاند.
سپس در ظرف را محکم بسته و دو یا سه روز در محلی گرم و در صورت امکان در مقابل تابش خورشید قرار دهید. پس از طی این مدت زمان، آن را به یخچال یا محل سرد دیگری منتقل کنید.
چند تجربه خانهداری مربوط به تهیه شور
1 _ مراقب باشید تمام مواد و حتی ظرف آنها خوب خشک شده باشند. وجود نم و قطرهای آب، ممكن است سبب کپک زدن شور شما بشود.
2 _ کاربرد ظروف شیشهای از ظروف پلاستیکی بهتر است.
3 _ برخی معتقدند استفاده از چند عدد نخود خام در لابه لای مواد، سرعت آماده شدن شور را بالا میبرد.
4 _ عدهای هم با قرار دادن تکهای نان سنگک بر روی کلیه مواد و در دهانه ظرف از آن به عنوان مخمر استفاده میکند.
5 _ برای انداختن خیار شور، از خیارهای سالم و ترد استفاده کنید. نحوه درست کردن خیار شور نیز همان روش فوق است.
6 _ به سبزیجات معطر یاد شده، برگ کرفس و گشنیز هم میتوان اضافه کرد.
هر چند كه این چاشنی، یكی از مخلفات مورد علاقه ایرانیان است، اما همه ما باید به این نكته توجه كنیم كه زیادهروی در مصرف نمك، همیشه برای سلامتی زیان آور است؛ پس لطفاً در تهیه این چاشنی شور، مراقب شوری آن باشید!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات