خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ترشی بادمجان کبابی



    مواد لازم


    •    یک کیلوگرم بادمجان     

    •    300 گرم سبزی ترشی خرد شده     

    •    200 گرم هویج     

    •    یک لیتر سرکه     

    •    یک قاشق مرباخوری زردچوبه     

    •    یک قاشق مرباخوری ادویه ترشی     

    •    پنج عدد فلفل سبز تند     

    •    نصف پیمانه گردو ریز خرد شده     

    •    نمک


    طرز تهیه

    1.    بادمجان‌ها را بشویید و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

    2.    هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.

    3.    فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان