خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۸/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه ترشی بادمجان

    موادلازم:
    بادمجان قلمی
    سیر
    نعناع خشک
    سرکه
    فلفل سبز تند
    نمک
    طرز تهیه :
    بادمجان ها را شسته و کلاهک آن را جدا کنید
    با چاقو دو شکاف عمودی در امتداد قد بادمجان ایجاد کنید
    بادمجان ها را در قابلمه چیده و با یک لیوان سرکه بپزید و بگذارید سرد شود
    سیر را ریز خرد کرده و با نعناع خشک و فلفل تند ریز شده مخلوط کنید
    از مواد مخلوط شده داخل شکاف بادمجانها را پر کنید و درون شیشه بچینید و روی بادمجانها را با سرکه بپوشانید.
    بعد از یک هفته ترشی آماده است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان