طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)
خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.
طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری) بسیار لذیذ و خوش طعم مثل خیارشورهای شرکتی :
خیار شور یکی از پایه های اصلی برای هر غذای آماده و انواع ساندویچ است . دیگر لزومی ندارد برای آماده شدن خیار شور ۲ الی ۳ هفته منتظر ماند. ما به شما روشی را آموزش می دهیم که می توان در کمتر از ۲۴ ساعت یک خیار شور لذیذ و خوش طعم را در کنار غذای خود میل نمایید.
خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.
مواد لازم برای تهیه خیار شور یک روزه:
خیار تازه به مقدار لازم
شوید و ترخون ۲ الی ۳ ساقه
سیر ۳ حبه
آب جوشیده خنک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
سرکه نصف لیوان
طرز تهیه خیار شور یک روزه:
خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های سس بزرگ می ریزیم. سپس چند ساقه شوید و ترخون و ۳ حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.
سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.
اگر خیار شور تند دوست دارید یک عدد فلفل سبز تند کوچک داخل هر شیشه بگذارید.
خیار را خوب بشورید و داخل شیشه بریزید
بعد چند تا ساقه ترخون وسه تا حبه سیر توی شیشه بندازید .
بعدش آب جوشیده ی خنک رو با نمک وفلفل مخلوط کنید و نصف لیوان سرکه روی خیارهای داخل شیشه بریزید
( مثلا برای یه شیشه ای که گنجایش 2 لیتر داره این اندازه ها کافیه)
حالا یک قابلمه بردارید و شیشه ها رو. وسط قابلمه بذارید و تا کمر شیشه ها، توی قابلمه آب بریزید.
( نکته مهم ابنجاست که در شیشه ها رو هرگز نبندید.)
حالا قابلمه رو روی اجاق گاز بذارید و اجازه بدید تا آب جوش بیاد.
از وقتی که آب جوش اومد 15 دقیقه تایم بگیرید بعد زیر قابلمه رو خاموش کنید و در شیشه ها رو ببندید و بذارید شیشه ها همونجا تو قابلمه خنک بشن این نکته خیلی مهمه چون اگه بلافاصله شیشه ها رو از داخل آب جوش دربیارید و روی سینک یا کابینت بذارید ممکنه اختلاف دما باعث ترکیدن شیشه ها بشه. وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزارید و فرداش نوش جان کنید.