خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
411K
انواع ترشی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۵۵ ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
#ترشی_بادمجان_مخلوط
قبلا ترشی بادمجان شکم پر رو آموزش دادم.این هم نوع دیگه از ترشی بادمجون که نکته به نکته توضیح میدم.اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم.
بادنجان سه کیلو اگر خواستید اندازه رو کم کنید از تعداد فلفل وسبزی کمتر استفاده کنید.من برای سه کیلو بادنجان سه عدد فلفل رنگی دلمه ای زرد وسبز وقرمز استفاده کردم حدود 150 گرم هم فلفل هندی سبز شیرین استفاده کردم.اگر خواستید میتونید از فلفل های تند استفاده کنید.
سیر ریز خرد شده یک بوته کامل
گلپر نیم کوب یک قاشق غذاخوری وگلپر نسایده دو قاشق
سیب درختی دو عدد فرقی نمیکنه زرد باشه یا قرمز.چون طعم خیلی خوبی به سرکه میده .کمی نمک
سبزی معطر.شامل چچاق.خالواش .ترخون.نعناع .مرزه .من از خشک شده استفاده کردم.دوستان اگه سبزی شمال در دسترس ندارن میتونن فقط از نعناع.ترخون ومرزه استفاده کنند.
سرکه ملس شده با کمی عسل یا شکر یا شربت آلبالو.
یک عدد هویج نگینی خرد شده درصورت تمایل.
ابتدا بادمجون ها رو با کمی سرکه نیم پز می کنیم.بعد آبکش کرده تا آبش کشیده بشه.وقتی خنک شد بشکل حبه ای خرد می کنیم .همه مواد فوق رو به شکل نگینی خرد میکنیم.سبزیجات معطر رو اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده داخل شیشه می ریزیم.ودرنهایت سرکه شیرین شده رو اضافه کرده در شیشه رو می بندیم.این ترشی بعد از دو روز قاب خوردنه.بسیار طعم ورنگ خوبی داره واشتها رو دوچندان میکنه .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات