خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست


    ترشی لیته


    مواد لازم:

    بادمجان
    یک کیلو

    سبزی معطر پاک کرده
    نیم کیلو
    فلفل دلمه ی سبز
    یک عدد
    فلفل دلمه ی قرمز
    یک عدد
    سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سبز 50 گرم
    هویج 3 عدد
    کلم پیچ سفید 250 گرم
    سرکه یک کیلو
    ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری
    نعنای خشک
    یک قاشق غذاخوری
    پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری
    زرد چوبه یک قاشق مرباخوری




    طرز تهیه:

    - سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.

    - بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

    - سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.

    - کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.

    - سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.

    - سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان